Németh Tibor és Mezei László a NeoFM-nél, Berényi Attila vezérigazgató-helyettesként folytatja. 

A tulajdonosváltással új vezetőket kapott a NeoFM. Az új menedzsment célja, hogy a rádió szakmailag is egyedülálló csapatával, a rádió arculatának megváltoztatása nélkül, a hallgatók megtartásával, sőt, újak megszerzésével tovább erősítse a Neo piaci helyzetét. 

A rádiót üzemeltető FM1 Zrt. vezérigazgatója Németh Tibor lett. Személye képviseli a tulajdonost, és egyben felügyeli a cég ügyeit, valamint gyakorolja a munkáltatói jogokat. Németh 
húsz éve dolgozik az üzleti szférában, többéves cégvezetői tapasztalattal.

A rádió szakmai munkájáért, irányításáért, piaci pozíciójának erősítéséért Berényi Attila – a rádió korábbi hírigazgatója, mostantól mint vezérigazgató-helyettes – felelős. Berényi húsz éve, Szegeden kezdte rádiós pályafutását. Hírszerkesztő-műsorvezetőként dolgozott a Danubius Rádióban, majd a Sláger Rádió hírigazgatójaként tevékenykedett, később a Juventus Rádióban volt hírigazgató. A rádiós szakember majd’ egy éve a Neo hírigazgatójaként dolgozik, nevéhez fűződik a rádió hírstruktúrájának teljes megújítása és vezetése alatt nyerte el a NeoFM hírszerkesztősége a 
Magyar Szóvivők Országos Egyesülete által életre hívott, a „hiteles és kiegyensúlyozott tevékenységért” járó sajtódíjat.

Az új menedzsment harmadik tagja dr. Mezei László, hozzá a rádió jogi ügyei tartoznak.


Az új vezetők fő feladata egyben, hogy a múltból örökölt problémákat minél hamarabb megoldják, és a cég partnereivel korrekt és gyors egyezségre jussanak a vitás kérdésekben.
 

(RADIOSITE.HU)