Minden eddiginél őrültebb lesz Balázsék 7. Nagy Tavaszi Országjárása. 

7 éve minden májusban elindulnak – miért lenne idén másként? A hazai rádiózás legnagyobb sztárjai idén május 9-én ismét a nyakukba veszik az országot, hogy a hallgatók testközelből élhessék át a hamisítatlan Morning Show élményt. Az országjárás során Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri még fürdőszoba csempézésre és tehénfejésre is ráveszi rajongótáborának legaktívabb tagjait, akik értékes nyereményekkel is gazdagodhatnak.
 
Minden évben óriási izgalommal várják a vidéki városokban élő Class FM hallgatók, hogy vajon hozzájuk érkeznek-e a hazai rádiózás fenegyerekei – a Morning Show sztárjai mindig szédítő jókedvvel, őrületes poénokkal és hatalmas nyereményesővel készülnek arra, hogy felrázzák vidéki közönségük mindennapjait. Tehénfejés élő adásban? Ilyen őrültség is csak Sebestyén Balázséknak juthat az eszébe, akik május 9-én újra Nagy Tavaszi Országjárásra indulnak. Balázs, Jani és Feri idén először Szombathely főterét veszik birtokba, mielőtt Székesfehérvárra, majd Szegedre érkeznének. Látványos üvegstúdiójukkal ezután két új helyszínre gurulnak be, először a békéscsabai Szent István térre látogatnak, majd egy szédületes show után meg sem állnak Kazincbarcikáig.

 
Rákóczi Feri évről évre nagy örömmel várja ezeket a kitelepüléseket, mert úgy érzi, egészen más személyesen találkozni a rádióhallgatókkal, mint egy stúdióban ülve, az éteren keresztül. „Egyébként is sokat nevetünk a rajongókkal, de ilyenkor élőben láthatjuk a reakciókat és azonnali visszacsatolást kapunk a közönségünktől” – kezdte Feri, aki a békéscsabai Morning Show-t külön izgalommal várja. „A közeli Újkígyósról származom, így már be is izzítottam az ismerősöket, hogy elképesztő parádéval bizonyítsuk, egy kisváros rajongótábora is lehet olyan lelkes, mint egy nagyvárosé. Természetesen ahogy a hallgatóink megszokhatták, sehova nem megyünk üres kézzel, visszük a jól megszokott játékainkat, amelyeket most is helyszíni játékosokkal játszunk, és vadonatúj, egészen őrült kihívásokkal is készülünk” – tette hozzá a Class FM sztárja, aki évről évre lelkesebben várja az egyhetes turnét.
 
Az őrült ötleteikről híres trió ezúttal boci-csúzlira, sőt élő „tehénfejésre” is buzdítja a közönségét, akik közül a legszerencsésebbek az egyes helyszíneken egy-egy darab, Mizo laktózmentes UHT tejjel feltöltött Electrolux hűtőszekrénnyel gazdagodhatnak. Akinek ez nem lenne elég, benevezhet a roadshow mini fürdőszobájának beburkolására is, azaz csempézéssel nyerheti meg a napi egy darab 100.000 Ft értékű hidegburkolási (Ceresit) vouchert.
 
Morning Show Nagy Tavaszi Országjárás 2016:

2016. május 9. Szombathely – Fő tér
2016. május 10. Székesfehérvár – Piac tér
2016. május 11. Szeged – Dugonics tér
2016. május 12. Békéscsaba – Szent István tér
2016. május 13. Kazincbarcika – Rákóczi tér
 

(RADIOSITE.HU)