Deja Vu Fesztivál, Rádió 88-születésnap, állampalapításunk ünnepe, Szegedi Ifjúsági Napok – egymást érő ünnepségsorozattal robog az augusztus a napfény városában.

 

A tavalyi nyár nem a megszokások jegyében telt, hiszen a világnak egy egészen új helyzettel kellett szembenéznie, új problémákat kellett megoldania a COVID-19 miatt. A nyári események megszervezésekor is sokkal elővigyázatosabban jártak el, vagy meg sem tartották azokat. Bár a Rádió 88 éppen 2020-ban lett 30 éves, ezt a kerek évfordulót mégsem tudták méltóképpen megünnepelni. Ám az idei évben bepótolta elmaradását hazánk legrégebbi, leghallgatottabb helyi adója.

forrás: https://www.radio88.hu/gallery/

Szinte véget sem ért a Deja Vu Fesztivál, újra bulitól volt hangos augusztus 8-án a Szegedi Partfürdő. Egy fergeteges estét szervezett a szülinapos a Szegedi Ifjúsági Napok segítségével, a Deja Vu meghagyott helyszínein. A nagyszínpad előtti tér megtelt, az est sztárvendége, a Bagossy Brothers Company pedig tarolt. Egy mindent elsöprő, közel másfél órás élő koncertet élvezhetett a szegedi közönség. Eljátszották az összes nagy slágerüket, de kapott a hallgatóság egy kis ízelítőt az új lemezük dalai közül is. A koncert hangulatát előzenekarként az underground szegedi klubbokból ismert Chimpull, valamint a balkáni ethno zenét a gypsy és a punkzenével egyesítő Gypo Circus alapozta meg. A nagyszínpad zárását követően kezdődött a Rádió 88 vendégeinek a VIP buli, ahol Big Bill és Freddy kápráztatta el a szórakozni vágyó nagyérdeműt.

forrás: https://www.radio88.hu/gallery/

A többezer ember önfeledt bulizása látványnak sem volt utolsó.  A szervezők minden helyszínre érkezőnek teljes arcot takaró papírmaszkot osztottak, amelyek egyszerre lendültek a magasba a koncertek alatt. Amellett, hogy a fény-átjárta maszkok egyfajta misztikus hatást keltettek, még ajándékot is lehetett velük nyerni, no meg persze legyezőként is kiválóan funkcionáltak azon a forró, nyári napon.

 

 

Reméljük, a 40. születésnapot is együtt ünnepelhetjük!
Isten éltessen, Rádió 88!