Kovács Koko Istvánnal exklúzív olimpiai összeállításokat sugároz a Class FM. 

Magyarország leghallgatottabb kereskedelmi rádiója, mint a Magyar Olimpiai Bizottság hivatalos médiatámogatója, július 27 és augusztus 12 között összeköti Londont és Budapestet. A Class FM-en az Olimpia ideje alatt minden nap, reggeltől estig érdekes, izgalmas, exkluzív információkat tartalmazó összeállítások lesznek hallhatók. A riporter nem más, mint Kovács Koko István olimpiai bajnok, aki előtt semmi nem marad titokban, igazi bennfentesként követi, összegzi a Magyar Olimpiai Csapat londoni napjait.

Az olimpiai „őrület” a Class FM-en július 24-én, a Morning Show-ban indul, július 25-én pedig már Koko első élő londoni bejelentkezésével várják a hallgatókat. A dobogó legfelsőbb fokát, illetve a háttért is jól ismerő olimpiai és világbajnok ökölvívó küldetése, hogy a Class FM hallgatók legyenek a legtájékozottabbak elsőkézből az Olimpiáról.

A Morning Show-ban hallható élő bejelentkezések mellett a Class FM óránkénti híreibe is beépülnek az olimpiai percek, a naponta jelentkező kívánságműsorban pedig aki kedvenc sportolóját szeretné buzdítani, vagy éppen elismerését kifejezni, az éteren keresztülküldhet neki egy dalt. A délutáni sávban ismét élő bejelentkezések az angol fővárosból, összefoglalók a délelőtti eseményekről, és egyéb londoni pletykákról. Este, Csiszár Jenő műsorában exkluzív interjúk, beszélgetések egyenesen a londoni magyar szurkolói központból, ahol lazító sportolók, drukkerek beszélnek mérkőzésekről, élményekről.

„Nemcsak speciális olimpiai összeállításokkal készülünk. Amint Londonban egy magyar siker születik – és reméljük lesz ilyen bőven – vagy sportolóink bármilyen magyar vonatkozású, kiemelkedő teljesítményt nyújtanak, azonnal megszakítjuk az adást, és beszámolunk a legfrissebb történésekről. A cél, hogy piacvezető kereskedelmi rádióként minden korosztályhoz tartozó hallgatónkat első kézből, minőségi tartalommal, exkluzív információkkal lássuk el. – mondta Tiszttatrtó Titusz, a Class FM programigazgatója.

A Class FM és a MOB együttműködése az év elején kezdődött, a rádió komoly szerepet vállalt az olimpikonok imidzs-építésében azzal, hogy bemutatta az olimpiai csapat ismert, és kevésbé ismert tagjait.

Július 24-től tehát sehol máshol nem hallható exkluzív bejelentkezések, összeállítások, interjúk, jókedv, jó hangulat, reggeltől estig, Londonból csak a Class FM-en!

(forrás: Class FM)