Nincs változás.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság nyilvánosságra hozta a december és február közötti időszakra vonatkozó országos és fővárosi rádiós hallgatottsági adatokat. Országos szinten a Retro Rádió áll az élen csaknem másfél milliós hallgatottsággal, majd a Petőfi Rádió és a Kossuth Rádió következik 1,3 valamint 1,1 millió fős közönséggel. Negyedik helyen van a Rádió 1 912 ezres eléréssel, és ötödik a Dankó Rádió 294 ezer fős hallgatótáborral. A százezer fő alatti átlag napi hallgatottsággal rendelkező rádiók sorrendje a következő: Bartók Rádió (75 ezer), Inforádió (50 ezer), Jazzy Rádió (37 ezer), Duna World Rádió (11 ezer), Tilos Rádió (11 ezer).

A fővárosi ranglista élén a Rádió 1 áll 182 ezer hallgatóval, majd a Retro Rádió következik 171 ezer, és a Kossuth Rádió 160 ezer fővel. Negyedik a Petőfi Rádió, majd a szűkebb szegmenseket célzó tematikus állomások következnek: Inforádió (32 ezer), Jazzy Rádió (27 ezer), Dankó Rádió (26 ezer), Bartók Rádió (16 ezer), Tilos Rádió (7 ezer), Duna World Rádió.

A Civil Rádió, a Karc FM, a Klasszik Rádió, a Klubrádió, a Magyar Katolikus Rádió, a Mária Rádió, a Sláger FM és a Trend FM nem járultak hozzá az eredményeik közzétételéhez.

RADIOSITE