musicfmnewUtasokkal együtt indultak munkahelyükre.

Bochkor Gábor és István Dániel, a 89.5 Music Fm reggeli műsorvezetői nem csak a levegőbe beszélnek. A minap a közösségi autózás fontosságát taglalták a műsorban, másnap már mindketten utasokkal együtt indultak munkahelyükre.

A Music FM összehoz minket – Bochkorék bebizonyították, hogy ez nem csak egy üres szlogen. Történt ugyanis, hogy az Önindítóban arró beszélgetett Bocsi és Dani, egy New York-i példát idézve, hogy mennyivel kevesebb autó volna az utakon, ha a magyar emberek is használnák a „közösségi autózást”, amikor is az egymáshoz közel lakók nem sajtát autóikkal, hanem többen összeállva, egy járgányban utaznak.

A szavakat tett is követte és Bochkorék felhívást is intéztek: akik azon az útvonalon utaznak, mint ők, szívesen felveszik őket az autójukba. Jelentkezett is utas Danihoz Bence, Bochkorhoz Eszter, akik a végén értékelték is a sofőrt, s autójukat, az autó tisztataságától, a műsorvezetők autóvezetői képességéig. Persze mindkét Music FM-es jól vizsgázott, mi több, jó kapcsolatot is „összehoztak” az utasaikkal. Daniék egy közös sörözést is kilátásba helyeztek, míg Bocsi élő adásban hívta fel Eszter figyelmét, hogy bármikor hívhatja, ha újra a műsorvezető utasa szeretne lenni.

(RADIOSITE.HU)