Október elsejétől Önindítózik Bochkor Gábor a Music Fm-en. 

Két év és egy hónap kihagyás után, október elsejétől újra az éterben hallható a hazai reggeli rádiózás legnagyobb mikrofonmágusa, Bochkor Gábor. A rádiós István Dániel és Pordán Petra társaságában, a 89.5 Music Fm reggeli műsorában, az Önindítóban ébreszti a hallgatókat.
Futótűzként terjedt a híre a közösségi oldalakon, hogy Bochkor Gábor a Music Fm reggeli műsorában visszatér a rádiózáshoz. Első munkanapján egy kisebb rajongótábor várta őt hajnalban, a rádió épülete előtt.
„Fantasztikus érzés egyrészt, hogy rádiósként ennyire elevenen élek még a hallgatók szívében, másrészt hogy újra a mikrofon mögé ülhettem” – mesélte Bochi, aki azt sem tagadta, hogy nagyon hiányzott már neki a reggeli rádiózás. „Az utóbbi napokban többször bejártam a stúdióba „visszaszokni”, de ez igazából pillanatok műve volt, hisz Petrával könnyű együtt dolgozni, Danival pedig korábban hosszú ideig dolgoztunk egy rádióban” – tette hozzá. 
 
 
„Gábor érkezésével bizonyára valamelyest formálódik majd az Önindító, de alapvető nagy változásokat nem tervezünk, hisz’ korábban is jól működött ez a műsor” – mondta Kiss Anikó, a rádió vezérigazgatója. „Egy-két új rovat majd színesíti az adást, így például visszatér az éterbe a Tucc Hunul című játék, ami korábban évekig szórakoztatta a hallgatókat, és persze Bochiékat is”- avatott be a részletekbe a rádió vezetője.
Bochkor hozzátette: „nemcsak a régi hallgatókat akarjuk visszaédesgetni, de új „fülekre” is számítunk. Egy már biztosan van, hisz’ elsős lányom osztálytársa már többször említette: nagyon várja, hogy Bochkor Nóri apukáját hallgathassa a rádióban”.

Az első adás hangos összefoglalója itt hallgatható vissza: http://musicfm.hu/musor/onindito/audio

(RADIOSITE.HU)