A Nagy Szegedi Konzultáción beérkezett számtalan hallgatói ötlet és elképzelés alapján április 6-tól új műsorokkal vár mindenkit a Rádió 88.

Már 5:30-kor kezd a reggeli páros! Máté Roland és Tálas Péter Csongor ébreszti Szegedet és indítja el az iskolába, munkahelyre a hallgatókat. A sok zene, az aktuális közéleti, minőségi bulvár témák mellett természetesen a közlekedés, az időjárás és a friss hírek is várnak majd mindenkit reggel 9-ig. A fiúkhoz rendszeresen csatlakozik egy-egy vendég, aki tovább színesíti a műsort. Ők ismerősek lesznek a Rádió 88 korábbi műsoraiból, vagy egészen máshonnan! Ilyen például, hogy havonta egy alkalommal Vujity Tvrtko is megszólal Hawaii-ról.

A sok-sok zene mellett a Hello Szeged! vadonatúj műsorában Kis Kata hangja 13 óráig szól majd a szegediekhez! A napfény városának történetei mellett színes és változatos zenei válogatás dobja fel a napot munka közben.

Délután 1-től érkezik majd Szécsi Marci és a Mixer. Ahogy a műsor nevéből kiderül, ez idő alatt is a jó zenék játsszák majd a főszerepet! Reyez-ként is ismerős lehet a műsor házigazdája, aki több éven keresztül számos szegedi klubban, és a környékbeli disco-ban mozgatta meg a közönséget. Most ugyanez a feladata a délutánok során is, csak még több zenei korszakot és stílust érintve.

16 órakor megmozdul Szeged. A munka és az iskola után a legtöbben elindulnak sportolni, vásárolni – vagy éppen az esti műszakba. Ehhez érkezik Bálint K. Gergő és a Let’s Go!, hogy elkísérje a szegedieket útközben. Közlekedési információkban, zenében, és különleges történetekben nem lesz hiány!

Este 6-tól műsoron az I LOVE SZEGED Bürgés Dáviddal, aki abban segít, hogy a napszaknak megfelelő hangulatban tölthessék az estéket a hallgatók. Szegedi sztorik, technikai hírek, és a legújabb zenék is várja a hallgatókat, egészen este 8-ig.

Hamarosan megszólal majd este 8 órától a SzegedEST. Beszélgetésekkel, és persze Szeged kedvenc zenéivel. Hétfőn ebben a sávban a Sportmix, míg pénteken a Friday Night Live „mozgat át” minden hallgatót!

A konzultációban sok hasznos információt kapott a Rádió 88. Ezek alapján döntötték el, hogy miből legyen több és miből kevesebb. Azok, akik április 6-a előtt is a szegediek kedvencét hallgatták, már az első perctől tapasztalni fogják a változásokat, akik pedig most csatlakoznak hozzájuk, azok remélhetőleg elégedettek lesznek a hallottakkal.