96,4 Roxy Rádió

Forrás: Roxy Rádió

A Roxy Rádió és DJ-i is csatlakoznak a McDonald’s Nyújtsd a kezed! – elnevezésű rendezvényéhez. Az akció keretében a gyorséttermekben a hamburgereken kívűl karácsonyi képeslapok is kaphatók, melyek megvásárlásával a magyarországi Ronald Házak műdködését és fejlesztését támogatja minden vásárló.

 

A Roxy két sztár DJ-je, Whiteboy és DJ Smiths november 17-én, szombaton, 13.00-tól 15:00-ig a Baross utcai étteremben „teljesít szolgálatot”.

A gyorsétterem akciójának keretében a Roxy-s srácok is hozzájárulnak ahhoz, hogy segítségére lehessenek azoknak a gyerekeknek, akik hosszú kórházi kezelésre szorulnak. A két hazai Ronald Házban a beteg gyerekek  gyógykezelésük ideje alatt együtt élhetnek a családjukkal, akik egyébként nem tudnák vállalni az ingázás vagy a lakhatási költségeket. Az akció bevételeibõl a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány a két hazai Ronald Ház mûködését és fejlesztését biztosítja.

A nem mindennapi akció megszervezése 1994 óta, immár 93 étterem részvételével sikerrel zajlik. A sztárok megjelenése mellett az adománygyûjtõ akció sikere annak a több ezer segítõkész embernek köszönhetõ, akik a nemes ügyre akár csak néhány forintot is áldoztak, és ezzel már 3000 család számára tették lehetõvé, hogy beteg gyermekük hosszú kórházi kezelése idején is együtt legyenek a budapesti vagy a miskolci Ronald Házakban.

(forrás: Roxy Rádió)