Fél év alatt teljes megújuláson esett át a nyíregyházi kereskedelmi rádió. A szabolcsi megyeszékhelyen fogható, több, mint 100 ezer embert elérő adó mind on-air arculatában, mind off air design-jában, valamint műsorszerkezetében is megváltozott, aminek szerves részét képezi a rádiós piacon egyedinek számító reggeli és délutáni műsorsávjuk.

A teljesen új külsőhöz és belsőhöz egy minden értelemben high-tech weboldal is dukált, így az online felületük is vadonatúj, telis-tele újdonságokkal, és olyan rovatokkal, amiket a sunshine-osok az elmúlt évek során megszerettek.
“Már 7 éve vagyunk jelen ebben a tulajdonosi összetételben a helyi rádiós piacon és azt gondolom, mostanra sikerült egy olyan, XXI. századi, látványban és hangzásban is egyedi és trendi adót létrehoznunk, ami felveszi a versenyt a budapesti, vagy akár az országos rádiókkal is” – nyilatkozta portálunknak Balogh Béla, a Sunshine FM ügyvezetője.
A csatorna műsorában továbbra is nagy hangsúlyt fektetnek a helyi értékekre, ezen felül hétről-hétre, hónapról-hónapra különleges promócióikkal hívják fel magukra a figyelmet: legutóbb például a 80 ezres Hegyalja Fesztivál kiemelt médiatámogatójaként a négy napos rendezvényről folyamatosan közvetítettek, sőt, a saját lemezlovasaik által adott bulit is élőben adták Nyíregyházán és környékén az FM 99.4 MHz-en, valamint a rádió online adásán.

A Sunshine FM-nél a jövőben is több nagy eseményre készülnek különleges élő közvetítésekkel, sőt, az egyedi on air arculat mellett a műszaki háttér fejlesztésére is sor kerül majd egy 15 millió forintos beruházás keretein belül, melyhez pályázati forrásokat is nyert a rádiót üzemeltető Sunshine Rádió Kft.

(RADIOSITE.HU)