A MasterCard Balaton Soundra időzítette a rádió a megjelenést. 

A MasterCard Balaton Soundra időzítve megjelentek a 89.5 Music Fm hivatalos mobilalkalmazásai iPhone-ra és Androidra egyaránt. A szoftver hiánypótló, hiszen eddig mobileszközről csak külső alkalmazások segítségével lehetett hallgatni a csatornát.
Az applikációban megtalálható az élő adás, az elhangzott zeneszámokat bemutató idővonalzó sőt, az „összehoz minket” szlogent újraértelmezve egy ismerkedős funkciót is beépítettek. A szoftverben fellelhető a várhatóan rövid időn belül elinduló Music Killers Channel hallgatási gombja is – ez feltételezhetően egy, a rádió esti zenei műsorsávján alapuló online elérhető dance csatorna lesz.

iPhone felhasználók itt, Androidosok itt tölthetik le a 89.5 Music Fm mobilalkalmazását (ingyenes).
 
 

89.5 Music Fm egy 2012. március 7-én indult zenei rádió. Az országban mintegy 35%-os FM lefedettséggel bír, célcsoportja a 15-35 év közötti korosztály, akik követik a divatot, közegükben trendteremtők, véleményformálók és nem követők.

A Music Fm célja erős és szerethető image és műsorstruktúra, hallgató központú rádióként érzelmi kötődés kialakítása, kreatív megoldásokkal és aktivitásokkal a hallgatók bevonása, a célcsoport modern elvárásaihoz igazított forradalmi technikai és műsorbeli újítások alkalmazása.

(forrás: iPhoneHungary, 89.5 Music Fm, RADIOSITE.HU)