slagerfmElpirult a TV2 egykori időjósa a 103.9 Sláger FM reggeli műsorában.

Többször zavarba jött és elpirult Gaál Noémi a TV2 egykori időjósa a 103.9 Sláger FM reggeli műsorában, ahol Abaházi Csaba feltűnően sokat dicsérte a munkája és az idomai miatt.

Noémit korábbi kollégája, a TV2-t szintén elhagyó Dudás Ádám hívta meg, aki ezen a héten csatlakozott a Sláger Reggel stábjához, Abaházi Csabához és Vágó Piroshoz, hírszerkesztő-műsorvezetőként.

170324 slagerfm dudas gaalnoemi

“Csabi többször elmondta az elmúlt napokban, hogy milyen jó lenne, ha meghívnám Noémit, én pedig teljesítettem a kívánságát és azt hiszem ezzel boldoggá tettem a reggelét. Csabit nem is hallottam még így bókolni” – mondta Dudás Ádám.

“Nagyon izgultam, mert 3 hónap kihagyás után tértem vissza a reflektorfénybe. Hiányzott a pörgés, valamint az is, hogy érezzem, ahogy megemelkedik az adrenalin szintem” – mondta Gaál Noémi, aki természetesen nem csak vendég volt, hanem az időjárás jelentést is felolvasta.

A csinos időjós azt is elárulta, hogy tervei szerint nemsokára visszatér a képernyőre, de nem biztos, hogy az időjárással foglalkozik majd.


(RADIOSITE.HU)