A szakember a Viasattól igazolt át az Adversiumhoz. 

Hauk Zoltán lett a helyi rádiók és médiumok optimalizálásával foglalkozó Adversium Kft. ügyvezető igazgatója november 14-től – írja a mediainfo.hu

Az I.M.G. Inter Media Group által megalapított Adversium regionális média értékesítő ház feladata a hazai hirdetői piac kiszolgálása a regionális média csatornák optimalizálása és tovább értékesítése terén.
„A szűkülő marketing budgetek ösztönzik a cégeket a hatékony, lokálisan is targetált kommunikációra. Az Adversium olyan integrált kampányok lebonyolítására kínál megoldást, amelyek a helyi médiumokon keresztül érik el a potenciális célcsoportot. A lokális rádió, tv, sajtó, outdoor és online médiumokkal foglalkozó Adversium nem rendelkezik saját médiummal, így a tapasztalataink mellett a függetlenségünk is garancia az ügyfélre szabott, hatékony helyi kampányok lebonyolítására” – nyilatkozta Hauk Zoltán.
A szakember 2004-től a Rádió 1 sales house vezetőjeként helyi rádiók, médiumok optimalizálásával és értékesítésével foglalkozott, egyéves Viasatos kitérő után folytatja pályafutását rádiós fronton, az Adversiumnál. Pályája korábbi szakaszaiban a Radio Bridge-nél, a Roxy Rádiónál és az Inforádiónál is megfordult. A Viasat értékesítési igazgatói székéből annak nyomán távozott, hogy a televíziótársaság az Atmediával állapodott meg reklámidejének eladásáról.
Az Adversiumhoz csatlakozott továbbá kereskedelmi vezetői pozícióba Antoni Kriszta, aki korábban a Rádió 1-nél 8 évig töltött be sales manager pozíciót – olvasható a mediainfo.hu-n.
Az Inter Media Group ügynökség ügyvezető igazgatói posztjából leköszönő Somogyi Miklóst Tóth Orsolya váltja, aki korábban az operációs igazgatói teendőket látta el a cégnél, azt megelőzően pedig a ZenithOptimedia ügyvezetőjeként dolgozott.
(forrás: mediainfo.hu)