A hallgatók szavazatai alapján a Nickelback lesz a Juventus Rádió vendége november 8-án. 

A hallgatók szavazatai alapján a Nickelback lesz a Juventus Rádió vendége november 8-án. Most már hivatalos, hogy a két hamarosan koncertet adó világhírű fellépő közül a kanadai együttesre érkezett több szavazat, és ezért ők lépnek fel élőben a Juventus Rádió reggeli műsorában, a Hello Budapestben.
Egy újabb izgalmas promóció keretén belül a Juventus 103.9 hallgatói egy hétvégén át játszhattak két -már régen teltházas- koncert utolsó jegyeiért. A hétvége eredményeképpen még számos hallgatót sikerült bejuttatni a november 7-i Bruno Mars és a november 8-i Nickelback koncertre. A játékba való jelentkezést egyúttal szavazatnak is tekintettük, és így derült ki számunkra, hogy melyik a Juventus hallgatói által kedveltebb előadó. A rengeteg szavazat alapján a Nickelback lett a budapestiek abszolút kedvence.
 
 
 
A Helló Budapest stábja az eredmény kihirdetésének pillanatában elkezdte szervezni a látogatás részleteit. Chad Kroegerék örömmel vállalták, hogy budapesti koncertjük napján 15 órától élőben lesznek a Juventus Rádió vendégei, Magyarországon a koncert előtt egyedül a budapesti 103.9-en nyilatkoznak. Sőt! A hosszú ideje teltházas koncertre az utolsó utáni jegyeket a Juventus stúdiójában élőben sorsolja ki a zenekar vezetője! A különleges nap alkalmából november 8-án egész nap Nickelback nap lesz a Juventus 103.9-en, a Helló Budapest pedig egy délutáni különkiadással jelentkezik 14-16 óra között. A Nickelbacket a hallgatók is kérdezhetik. Fömötör Márti és Esperes Ákos a hellobudapest@juventus.hu email címre várják a kérdéseket, melyek közül a legjobbakat tolmácsolják is a zenekarnak.
 
A világszerte több mint 50 millió lemezt eladott Nickelback november 8-án először ad koncertet a Budapest Arénában. Karrierjük során 7 Grammy jelölést, 3 American Music Award-ot, 12 Juno-díjat kaptak, valamint a Billboard magazin az „Évtized Bandájának” nevezte őket 2009-ben. A How You Remind Me című daluk két éven keresztül az év legjátszottabb slágere volt a világon.

(RADIOSITE.HU)