Abaházi Csaba műsorában debütált elsőként az új The Script dal! 

Ismét egyedülálló premier a Class FM-en! A mai Class Kívánságműsorban Abaházi Csaba nem csak a hallgatók kéréseit teljesítette, hanem a világpremierrel egy időben mutatott be egy vadonatúj dalt. Az ír pop-rock trió, a The Script Superheroes című újdonságát hallhatta elsőként hazánk piacvezető rádiójának közönsége.
 
Abaházi Csaba mindent tud a zenei trendekről, folyamatosan a legfrissebb híreket és slágerlistákat böngészi, valamint hétről-hétre a Class Kívánságműsort vezetve teljesíti a hallgatók kéréseit. A műsorvezető július 21-én exkluzív dalpremierrel is megörvendeztette a hallgatókat: ő mutatta be a világhírű The Script: Superheroes című újdonságát, a debütálással egy időben.
 
 
 
Ahogy már megszokhattuk, a  Class FM mindig elhozza a legfrissebb slágereket a hazai rajongóknak: nemrégiben a Clean Bandit legújabb lemezét, és a Maroon 5 aktuális dalát mutatta be a magyar közönségnek a világpremier előtt. Most a The Script vadiúj felvétele debütált a rádióban. A zenekar negyedik, már régóta várt lemeze No Sound Without Silence címmel jelenik meg szeptember 15-én, a 2001-ben alakult trió az új számokat a tavalyi turnéja alatt vette fel egy különleges, erre a célra kialakított mobilstúdióban.

Az ír együttes több mint 20 millió eladott lemezzel büszkélkedhet, mindhárom albumuk többszörös platina lett világszerte. A tavalyi évben több teltházas koncertet adtak Amerikától Ausztráliáig, a londoni O2 Arénát kétszer töltötték meg.

 
„Először a Class FM-ben találkoztam a zenekarral Csiszár Jenő műsorában, azóta több slágerük is hallható nálunk: sokat kérik tőlem a Six Degrees Of Separation-t, valamint a Hall of Fame című dalukat, amely az eddigi  legnagyobb sikerük. Azt érzem rajtuk, hogy nekik a zene a legfontosabb: szemben sok mai popzenekarral, elsősorban erre, vagyis a külsőségek helyett a zenére építik fel a produkciót. Ha lenne Budapesten koncertjük, biztos, hogy elmennék, remek zenészeknek tartom őket, és nagyon szeretem a dalaikat .Óriási öröm számomra, hogy az én műsoromban debütálhatott az újdonság, arra pedig különösen büszke vagyok, hogy a világpremierrel egy időben hallhatták nálunk a dalt.” – mondta Abaházi Csaba, aki minden hétköznap 10:00-tól várja a rádióhallgatókat a legmenőbb és legfrissebb slágerekkel.

A népszerű műsorvezető az óriási sikerű Class Nyár 2014 roadshow-val is bejárja az országot, amelynek során hamarosan Balatonlellére és Debrecenbe is ellátogat hazánk kedvenc rádiója.

(RADIOSITE.HU)