Kiemelten foglalkozik a jövő héten kezdődő IX. Világjátékokkal a Juventus Rádió. 

Kiemelten foglalkozik a jövő héten kezdődő IX. Világjátékokkal a Juventus Rádió. Hírek, interjúk és összefoglalók is hallhatóak lesznek a Caliban megrendezett sportversenyről a 103.9-en.
A kolumbiai Caliból a rádió tudósítója testközelből szállítja majd a híreket a Világjátékok ideje alatt. A nem olimpiai sportágak legnagyobb nemzetközi megmérettetéséről a Juventus Rádió naponta kétszer, 10 és 13 órakor közöl részletes összefoglalót. A Világjátékok legfrissebb hírei mellett interjúk és összefoglalók egyaránt hallhatóak lesznek a sporthírekben.
 
 
A július 25. és augusztus 5. között zajló versenyen mintegy 4000 versenyző indul, akik 35 sportágban mérik össze erejüket és ügyességüket. A Magyarországot képviselő sportolók aerobikban, búvárúszásban, erőemelésben, fallabdában, íjászatban, siklóernyőzésben, ritmikus gimnasztikában, strandkézilabdában, szumóban, tájfutásban, táncsportban, valamint maratoni kajak-kenuban szállnak versenybe.
Legutóbb – négy évvel ezelőtt Tajvanban – a magyar sportolók két arany-, három ezüst- és két bronzérmet nyertek a Világjátékokon.
(RADIOSITE.HU)