Egyedülálló játékkal ajándékoz két autót legügyesebb hallgatóinak a Class FM.  Magyarország leghallgatottabb kereskedelmi rádiója 2012. május 14. és 2012. június 4. között az adó történetében eddig példátlan nyereményjátékkal várja hallgatóit. A főnyeremény két ötajtós Nissan Juke, az európai autópiac egyik legnépszerűbb, leginnovatívabb crossover „slágere”. A játék három hete alatt az adásban elhangzó egyszerű kérdésekre válaszolva bárki megszerezheti az autót, a kérdés csak az, hogy a következő párbajban meg tudja-e tartani – áll a rádió közleményében.

„Csak slágerek, Class FM, a rádió” – aki szeretne egy Nissan Juke-ot nyerni, annak nem kell mást tennie, mint ezt a szlogent beküldeni a rádió sms számára. A szlogen beküldői közül kerül ki az a játékos, aki egy zene, film vagy sport témájú kérdést helyesen megválaszolva már magáénak is érezheti a vágyott Nissan Juke-ot – egészen addig, amíg valaki más is elküldi az sms-t és jelentkezik párbajozni. Ettől kezdve a kihívó határozza meg a következő játék témakörét, amelyben mindketten kapnak egy-egy kérdést. A helyes válasz győzelmet, a hibás kiesést ér. Ha mindkét fél helyesen válaszol, a műsorvezető egy harmadik kérdést tesz fel, a kihívott pedig eldönti, hogy válaszol, vagy átadja a válaszadási lehetőséget a kihívónak. Mivel egy játékos többször is játszhat és a kérdések akár ismétlődhetnek is, a párbajok – a szerencsén túl – próbára teszik a jelentkezők stratégiai érzékét is.

„A Nissan által felajánlott két nyereményautó és a kiegészítő nyeremények is jól mutatják, hogy a rádiós piac mind promóció, mind közönségkapcsolatok terén képes olyan megoldásokat nyújtani a hirdetőinek, amelyek felveszik a versenyt a médiapiac további szereplőinek aktivitásaival és hatékonyságban gyakran meg is előzik őket” – fogalmazott Tiszttartó Titusz, a Class FM programigazgatója. „A promóció kidolgozásakor szakembereink tapasztalatára alapozva olyan mechanizmust fejlesztettünk ki, amelynek rafinériája pont az egyszerűségében rejlik: egy sms küldésével bárki játékba kerülhet, a játékban pedig – ha csak egy óráig is -, de bárki egy Nissan Juke tulajdonosának érezheti magát. Mivel egy újabb sms beküldésével viszonylag könnyű visszakerülni a játékba, a kiesés nem frusztráló és a Juke bárki számára elérhető marad egészen az utolsó pillanatig.” – tette hozzá.

 

A programigazgató kiemelte, a Class FM szakmai teamje a közeljövőben egyéb, Nagy Párbajhoz hasonló játékok fejlesztésén dolgozik és a rádiós műfaj folyamatosan emelkedő hallgatottsági mutatóinak köszönhetően biztos benne, hogy megtalálja hozzájuk a megfelelő üzleti partnert.

A 485 lóerős Nissan Juke-R Budapestre érkezésének tiszteletére szervezett egész napos eseményen bárki megcsodálhatja a világ egyetlen, szuper-sportautóval keresztezett crossoverét. A Juke-R napon megtartott végső párbaj győztese lesz tehát a nyereményautó boldog tulajdonosa, de a Class FM június 4-én, díjazva a játékra jelentkezők kitartását és állhatatosságát, valamennyi játékra jelentkező sms beküldője között egy újabb Nissan Juke-ot is kisorsol. 


Vágó Piros, a rádió műsorvezetője szerint a nyereményautó „meglepő helyeken dudorodik, akárcsak én! No de a viccet félre téve, ez a nyereményautó magáért beszél. Fiatalos, lendületes, gyönyörű a vonalvezetése. Ráadásul olyan dögös színekben is létezik, amelyek passzolnak hozzám” – árulta el mosolyogva a bájos műsorvezető, aki szíve szerint azonnal belepattanna az extrém járgányba és elvinné néhány körre. „Azért szeretem ezt a játékot, mert nemcsak szerencse, hanem tudás is kell hozzá. Ráadásul hosszú időn keresztül lehet szurkolni egy-egy játékosnak, akivel van lehetőség picit diskurálni is, és ez ritka. Hatalmas most itt a rádióban az őrület, minden kolléga csak a párbajról beszél. A játék technikai lebonyolítása egyébként a mi vállunkon nyugszik, ez nagy koncentrációt igényel tőlünk is” – tette hozzá lelkesen Piros.

Az utolsó rádiós összecsapás egyébként 2012. június 1-én, pénteken 18.00 órakor lesz, de a nyertesre másnap vár még egy mindent eldöntő, élő párbaj a budai alsó rakparton szervezett nagyszabású bulin, a Juke-R napon.

(RADIOSITE.HU)