Együttműködésbe kezdett a népszerű zenetévé a legnagyobb vidéki rádiókkal. 

Az együttműködésnek köszönhetően mostantól több kereskedelmi rádióban is hallhatóak a VIVA Chart Show dalai. Az ifjúsági- és zenecsatorna egyik legnépszerűbb műsorának rádiós változatában mindig a legfrissebb slágerlista hangzik el. A műsor követi a televíziós formátumot: a rádiós adaptációban is Iszak Eszti konferálja a legmenőbb dalokat. 
Kik a legnépszerűbb nemzetközi és helyi előadók?! A VIVA hivatalos slágerlistájából, a VIVA Chart Show-ból hétről-hétre megtudhatjuk, kik a fiatalok legnagyobb kedvencei. Közel hat éves fennállása óta a VIVA Chart Show a csatorna egyik legnépszerűbb zenei műsorává nőtte ki magát. Az elmúlt negyedévben ez lett a zenetévé második legnézettebb műsora – egyedül a 2014-es VIVA Comet gála közvetítései előzték meg. A csatorna zenei toplistája a VIVA összközönségének 10 százalékát vonzza a képernyőkhöz adásról-adásra.
Mostantól ismét hallható a slágerlista több regionális kereskedelmi rádióban, Iszak Eszti így az éterben is hetente megszólal majd, és a VIVA közkedvelt show-jának fontosabb állandó elemei is hallhatóak lesznek a rádiós éterben.
 
 
A VIVA zenei igazgatója Bertók László (McFly), aki többek közt az Ozone FM, a szolnoki Amadeus Rádió, illetve korábban a Rádió 1 programigazgatói feladatait látta el.
A VIVA Chart Show rádiós partnerei: 
All In PartyRádió (Szeged – online)
Best FM (Debrecen, Hajdúnánás)
Ozone FM (Balaton, Győr, Miskolc, Szekszárd, Mosonmagyaróvár, Baja, Paks, Dunaföldvár, Kiskőrös)
Rádió 1 Baranya (Pécs, Komló, Mohács)
Rádió Eger (Eger)
Sunshine FM (Nyíregyháza) 

(RADIOSITE.HU)