Három kisközösségi rádió mellett elhallgathat a Best Of Rock FM is. 

Tovább szűkül és tovább szürkül a hazai rádiós piac: felmondta a nemrég indult Best Of Rock FM médiaszolgáltatási szerződését a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság médiatanácsa. Befejezi a sugárzást három kisközösségi rádió is.
Májusi határozatában a díjfizetési kötelezettség súlyos megsértése miatt azonnali hatállyal felmondta a hatóság a törökbálinti (97.6), százhalombattai (88.4) és zsámbéki (88.4) frekvenciákat magában foglaló Rádió Média Távközlés Kft. jogosultságát. A cég a 2011 decemberében indult Best Of Rock FM-et üzemelteti, tulajdonosa Gidófalvy Attila, aki a 2000-ben indult, alig három évet megélt Pannon Rádió alapítója is volt.
A határozat szerint a rockzenei adó eddigi működése alatt több mint 3.500.000 Ft tartozást halmozott fel.
Három kisközösségi rádióval kevesebb
Egy hete elhallgatott a 107.3 MHz-en fogható veresegyházi Tavirózsa Rádió is. Közleményük szerint az elmúlt hónapokban több sikertelen pályázat után sem tudták a rádió további működéséhez szükséges anyagi forrásokat előteremteni.
Vasárnap megszűnik a hódmezővásárhelyi Rádió X is – adta hírül a Vásárhelyi Hírek. Mint írják, az utóbbi időben a zenei kínálata miatt a fiatalok körében is egyre népszerűbb, de politikai viharoktól nem mentes helyi rádió médiaszolgáltatási engedélye lejár.
A fentiek mellett befejezte a médiaszolgáltatást a 88 MHz-en fogható berettyóújfalui Berettyó Night is.

(RADIOSITE.HU)