Már Szombathelyen, az FM 107.4-en is szól a rádió.  Budapest és Székesfehérvár után 2011. szeptember 1-től Szombathelyen és környékén is hallható újra az éterben a Magyar Katolikus Rádió műsora. A január közepéig országos közműsor-szolgáltatóként működő rádió a középhullámú sugárzás megszűnése után URH frekvenciákon tervezi tovább adásának beindítását több vidéki városban.

A helyi szerkesztőségek nagy számú önálló műsort készítenek, ugyanakkor megőrzik a rádió által eddig is képviselt katolikus arculatot, a keresztény értékközvetítést a közéleti és vallási műsorokban. A helyi műsorokban hallhatóak lesznek többek között regionális hírösszefoglalók a város eseményeivel, történéseivel, a nap érdekességével. A műsorstruktúrában szerepelnek kulturális- és portréműsorok, hitéleti és várostörténeti magazinok, összeállítások egészség témában, sportpercek, zenei válogatások, valamint gyermekműsorok. 

A Magyar Katolikus Rádió második vidéki ultrarövidhullámú adása szeptember 1-jétől hallható Szombathelyen a 107.4 MHz-en.

(forrás: Magyar Katolikus Rádió)