Laczkó Endre távozásával Door Tamás veszi át a Juventus Rádió vezérigazgatói posztját.  Laczkó Endre távozásával Door Tamás (34) veszi át a Juventus Rádió vezérigazgatói posztját. A 13 éve a rádiós piacon dolgozó szakember 2011 júliusa óta a Juventus Rádió kereskedelmi igazgatója, korábban az Inforádióban, a Roxy Rádióban és a RiseFM-ben töltött be hasonló pozíciókat.

Az elmúlt másfél évben a Juventus Rádió megerősítette pozícióját a reklámpiacon. A promóciós árbevétel egy év alatt több mint tízszeresére emelkedett, mialatt a szpot alapú értékesítés sem csökkent. 
 
„A folyamatosan változó piacon egy sales csapat soha sincs teljesen kész, de most lehetőséget kaptam arra, hogy a többi terület munkájában is aktívan részt vegyek. A cél továbbra is az ügyfelekre szabott, egyedi kampányok, helyszíni kitelepülések, nyereményjátékok értékesítése. A rádiós kampányokat online, adatbázis építő megoldásokkal és a juventus.hu alatti brandingelt aloldalakkal egészítjük ki.” – mondta el az új vezérigazgató.

Door Tamás hozzátette: „nagyon jó év előtt állunk, a RAME (Rádiós Médiaszolgáltatók Egyesülete) létrejöttével megint van egy közös rádiós piaci összefogás, ami mindenképpen pozitív hír. Az egyesület a hallgatottsági mérés egységesítésével máris bebizonyította, hogy hatékony támogatója lesz a piacnak. A Juventus Rádió a jövőben is aktívan részt kíván venni a közös szakmai munkában, hogy a rádiós piac visszanyerje régi pozícióját.”

Az új vezérigazgató szerint a Juventus Rádió elsődleges célja a hallgatók szórakoztatása Budapest kedvenceivel.

(RADIOSITE.HU)