Távozik Turi Árpád és Tiszttartó Titusz. Turi Árpád helyére Földes Ádámot nevezték ki a Class FM-et működtető Advenio Zrt. vezérigazgatójává, míg a programigazgatói poszton Tiszttartó Tituszt Hamvas Viktor váltja – áll a társaságot nemrég megvásárló Sláger Rádió Zrt. pénteki közleményében.

Felidézik: a rádiós piacot húsz éve jól ismerő vezérigazgató pályafutása a Roxy Rádiónál indult, majd sokáig a Sláger rádiónál töltött be vezető pozíciót. 2008-ban a bolgár Star FM vezérigazgatója volt, majd egy évvel később már a Danubius Rádiót vezette. Rövid kitérő után, 2011 augusztusától ismét rádiós piacon dolgozott, 2012-2015 között a sajtópiacon tevékenykedett, mígnem 2015-ben felkérték a Music Fm kereskedelmi igazgatói posztjára.

Egy hónappal ezelőtt jelentették be, hogy május 17-én százszázalékos tulajdonrészt szerzett a társaságban a Sláger Rádió Zrt.; a cég 1998 és 2009 között az ország legnagyobb és legsikeresebb rádióját üzemeltette, amelynek 2,2 millió hallgatója volt, miközben hétéves működése alatt a Class FM 2,8 milliós tábort épített ki magának.

(MTI)