classStohl Andrással, Pataki Zitával és Janklovics Péterrel pezsdíti fel a tavaszt a csatorna. 

Mostantól Stohl András, Pataki Zita és Janklovics Péter várja a digitális rádió hallgatóit reggelente, hiszen április 20-án elindult a Class FM – Morning Show!

Közleményük így fogalmaz: „Ez a műsor teljesen más, mint amit eddig megszokhattál: nincsenek tabuk, kerülendő témák, bármiről nyíltan és őszintén beszélnek a műsorvezetők, ami neked érdekes, vagy fontos lehet. Valóban a hallgató van a középpontban. Küldetésünk, hogy gazdagítsuk, jobbá tegyük hallgatóink életét, úgy, hogy közben remek szórakozást biztosítsunk.”

170420 classfm ujmorningshow

További különbség az eddig megszokott műsorokhoz képest, hogy Zita személyében megjelenik a segítő, empatikus, megértő női aspektus, ami szinte sehol sincs jelen a magyar éterben.

Szerkezetében is újdonságot hoz a Morning Show: teljesen kiegyenlített lesz a zene és a beszéd aránya – ez feszesebb, tartalmasabb megszólalásokat jelent és sokkal több zenét, mint máshol.

„Szóval, ha tényleg a legjobbra vágysz, akkor kattanj ránk, mert ezek a reggelek tényleg klasszak” – áll a csatorna közleményében. Az újítást egyébként egy nagyszabású outdoor reklámkampány kíséri.

Az első adás visszahallgatható itt (2:15-től). 

(RADIOSITE.HU)