Újabb frekvencián szól a Rádió 1, elindult a szolnoki Amadeus Rádió is.

Már a Balatonon is szól a Rádió 1, elindult a szolnoki Amadeus Rádió is.

Elindult a balatoni Rádió 1. A Tihanyból sugárzott adás szinte az egész Balatont lefedi a 105.7 MHz-en. Ez a Rádió 1 Network 18. frekvenciája, melyet márciusban nyertek el a Médiatanács pályázatán. A rádió műsora egyezik a többi adáson már megszokottal: reggel a Kukori hallható Harsányi Leventével, Hepi Endrével, Hudák Anitával és Peller Mariannal, 10-től 14-ig tart a helyi műsor (Top 10, majd Déli Kívánságműsor), délután 2-től Györke Attila, délután 5-től Cooky, majd este 9-től a DiscoShit várja a hallgatókat.

Hamarosan csatlakozik a hálózathoz a zalaegerszegi adás is, mely a 95.1-en lesz vehető.

Megszólalt az Amadeus Rádió

Szolnokon is újabb rádió indult: június 8.-a óta fogható a 102.4 MHz-en az Amadeus Rádió. A médium kreatív igazgatója, Kövecses Ferenc a szoljon.hu internetes lapnak elmondta: „a bóvlit, a műheppit és az önmagát rendre ismétlőt messze elkerülő kultúrrádió kívánunk lenni.”

A rádióban zenés, szórakoztató műsorok, rendszeresen frissülő hírek, sporthírek, időjárás-jelentés, gazdasági és piaci hírek hangzanak el, informatív jellegű beszélgetések, élő és telefonos interjúk, kívánságműsorok szerepelnek.

(RADIOSITE.HU)