„Helyből a legjobb sláger megy” – hirdeti a péntek éjfélkor elindult, Rádió 1-et váltó 90.4 Szolnok FM.

Március 1.-jén, pontban éjfélkor új kereskedelmi rádió kezdte meg adását Szolnokon. A Szolnok FM a 90.4 MHz-en, a Rádió 1 helyén szól, megtartotta elődje stílusát és értékeit. A nap 24 órájában helyi műsort sugároznak helyi hírekkel, programokkal, az eddiginél szélesebb célcsoportnak. A rádió szlogenje: „helyből a legjobb sláger megy!”
A rádió bemutatkozó anyaga úgy fogalmaz: „felismerve azt a tényt, hogy Szolnokon nincs igazi helyi rádió, ami a szolnokiak életét könnyebbé és szebbé tenné, 2013 januárjában egy nagy tapasztalatokkal rendelkező csapat elkezdte építeni és útjára indítani a Szolnok FM-et. Az építkezés alatt egy cél lebegett szemük előtt: egy olyan új rádiót létrehozni, ami Szolnokról és Szolnoknak szól. A lehető legtöbb szolnoki hírrel, információval, és az itt élők kedvenc zenéivel!”
A csatorna megtartotta a Rádió 1 bevált lendületét és értékeit, így zeneileg és műsorában is hasonlít az eddig a frekvencián hallható rádióhálózathoz. Közleményük szerint ezt a bevált stílust „hozza közelebb” majd a Szolnok FM a szolnokiakhoz, szélesebb célcsoporttal, kevesebb zenei ismétléssel. 
A Szolnok FM 24 órában helyi műsort sugároz, mely a következőképpen alakul:
06:00 – Shaker (Ladoniczki Dani és Bagi Timi)
10:00 – Fülbevaló (Csibrán Szilvia)
15:00 – Délutáni csokoládé (Túróczi Imre)
20:00 – Disco’s Hit (Bárány Attila)
A rádió tanácsadója Kengyel polgármestere, Nagy Szilárd.
(RADIOSITE.HU)