A továbbiakban Kalácska Gábor tölti be a posztot.  Új szakaszhoz érkezett Magyarország legrégebbi kereskedelmi rádiójának élete. A Juventus Rádió sikeresen pályázta meg a 103,9 MHz-es budapesti frekvenciát, melynek elnyerése után a szakmai stábban is változások történtek.

„Bolla Zsolt egykori programigazgatóval közös megegyezéssel elváltunk, a rádió szakmai megújításához új szakembert kerestünk, akiben hosszú távon gondolkodunk” – mondja Laczkó Endre a Juventus vezérigazgatója.

Kalácska GáborAz új programigazgató Kalácska Gábor, aki a Neo FM hasonló pozícióját cseréli le a Juventus kedvéért. Kalácska 1994 óta rádiózik, pályafutását vidéken kezdte, többek közt a miskolci Nonstop Rádióban és a Rádió Gagában volt műsorvezető, zenei szerkesztő, majd programigazgató. 2006 szeptemberében került a Sláger Rádióhoz, ahol műsorvezetőként és zenei szerkesztőként dolgozott, egészen a rádió megszűnéséig. A Neo FM-nél 2010 januárjától dolgozott, 2011 februárjától programigazgatóként.

„A Juventus Rádió a legrégebben működő kereskedelmi rádió Magyarországon, így óriási megtiszteltetés itt dolgozni. A rádió az elmúlt időszakban számos átalakuláson esett át, így most sok szempontból új korszak előtt áll. Célunk, hogy a budapestiek olyan rádiót hallhassanak, amelyet már régóta nem; egy adót, ami nekik szól, ami kifejezetten a fővárossal foglalkozik. Ezt megvalósítani komoly szakmai kihívás, amelynek örömmel állok elébe.” – mondja Kalácska, aki április 16-n kezdi a munkát új állomáshelyén.

A Juventusnál természetesen gőzerővel dolgoznak a rádió felfrissítésén, jelenleg egy mindent átfogó stratégiai kutatás zajlik, melynek eredményei május közepére várhatóak.

(RADIOSITE.HU)