Az új pozíciót Dr. Szilvay Balázs tölti be. 

Közéleti tartalomért felelős főszerkesztőt nevezett ki a Gazdasági Rádió. Az új pozíciót Dr. Szilvay Balázs tölti be. A gazdasági tartalomért – eddigi főszerkesztői minősítését megtartva – továbbra is Dr. Komáromi Balázs felel.

Dr. Szilvay Balázs korábban a Magyar Rádióban és a Lánchíd Rádióban dolgozott felelős szerkesztőként. A Gazdasági Rádióban az egyre nagyobb teret kapó közéleti tartalomért lesz felelős. Érkezésével átalakul a műsorstruktúra és a gazdaság mellett hangsúlyosabban jelennek meg közéleti tartalmak, műsorok, igazodva a rádiós piacon zajló változásokhoz.

Magyarország egyetlen gazdasági tematikájú rádiója továbbra is vállalja a gazdaság iránt érdeklődő hallgatók kiszolgálását. A pénzpiacon zajló turbulens folyamatok érezhetően növelték a gazdaság iránt érdeklődök, ezzel párhuzamosan a rádió hallgatóinak számát. A reggeli hírműsorban, a Reggeli Monitorban 6.30-tól 10.30-ig a fő hangsúly továbbra is nemzetközi és magyar tőzsdei valamint devizapiaci információkon, élő elemzői beszélgetésen lesznek. Félóránként prompt pénzpiaci árfolyamokat közöl a Gazdasági Rádió, egyedüliként a rádiós piacon. Továbbra is este hat órakor kezdődik a Nap Vendége című műsor, amely sokszor hivatkozási alap más médiumok híreiben is.

(RADIOSITE.HU)