A dinamikusan növekvő webrádió Robertoval, az egykori RiseFM DJ-vel erősíti a kedd estéket. 

A szegedi székhelyű online rádió július 16-tól új lemezlovassal erősíti csapatát és műsorát. A partyarcoknak és a rádióhallgatóknak egyaránt ismerős új lemezlovas, Roberto jelentkezik a csatorna új, kedd esti műsorában.
Roberto neve korántsem ismeretlen a rádióhallgatók számára, hiszen éveken át egy sikeres klubzenei csatorna lemezlovasa volt. A rádiót érintő átszervezések miatt immáron a saját útját járva talált egymásra a két fél, melynek köszönhetően a dinamikusan növekvő All In PartyRádió kedd esti sávjában jelentkezik két órás mixműsorával, a Rewind On Air-rel.
Az új lemezlovas, ha úgy vesszük “hazatért” hiszen Roberto, aki komolyabban 10 éve foglalkozik a zenéléssel, szegedi gyökerekkel rendelkezik. Ez alatt az idő alatt stílusa sokat változott, és mára már megtalálta a hozzá leginkább illő vonalat.
 

A mindenki tekintetét megragadó DJ a techno-n keresztül jutott el jelenlegi önmagához, a letisztult, igényes house zenéhez. Karrierjét, szülővárosa legendás klubjában kezdte, ahol több évig dolgozott rezidenskén, majd 2009 nyarán debütált a NiteForce színeiben. Szettjeiben egyéniségéhez híven leginkább az elegáns diszkós vonal érvényesül, amihez a “Légy Mindig Önmagad!” mottó társul.

A Rewind On Air Radioshow adásainak első óráiban debütál minden héten a legfrissebb Roberto mix, melyet egy újabb 60 percben más-más vendég lemezlovas munkája folytat.
A hamarosan egyéves évfordulót ünneplő All In PartyRádió a szeptemberi tanévkezdésig számtalan új műsort, rovatot és promóciót szervez, elsősorban Szegeden és környékén, de az adás helytől függetlenül, bárhol és bármikor hallgatható.
Okostelefonos alkalmazásuk, már több, mint 60.000 auditált letöltéssel rendelkezik a Play Áruház és AppStore adatok alapján. Az applikáció Androidosoknak nemrégiben frissült és az iPhone tulajoknak sem kell már sokáig várni a fejlesztésre. Az All In PartyRádió hagyományos online vételi formákon kívül a GoodNet internetszolgáltatóval együttműködve Csongrád és Békés megye településeinek több pontján ingyenes Wifi Hotspotot üzemeltet, ahol kizárólag csak az online adást és az ismertebb közösségi oldalakat lehet megnyitni, azokat viszont korlátlanul.


(RADIOSITE.HU)