Class Utas Garami Gáborral a piacvezető rádió digitális felületein. 

A leghallgatottabb rádió digitális felületein elérhető Class Utasban Garami Gábor utazás közben, az autójában kapja mikrofonvégre hazánk közkedvelt előadóit és zenekarait. Hétköznapi témák, magánélet, szakmai tervek is terítékre kerülnek a műsorban, ahol persze zenében és humoros pillanatokban sem lesz hiány.
 
A Class Utas október 12-én debütál hazánk legnépszerűbb rádiójának Facebook oldalán, benne Garami Gáborral és az ország legismertebb előadóival. A kisfilmekben a sztárok utazás közben kötetlenül beszélgetnek a rádióssal, aki meglepetésekkel is várja a gyanútlan utasokat.

 
„Rendhagyó környezetben, fogadom a vendégeket és egészen hétköznapi dolgokról beszélgetünk, miközben elviszem őket egy forgatási helyszínre, koncertre, bevásárolni, vagy egyszerűen csak egy hosszú nap után együtt indulunk haza. A Class Utas hetente jelentkezik majd új vendégekkel és új ötletekkel, zenével, meglepetésekkel és szokatlan helyzetekkel” – mondta a Class FM népszerű rádiósa.
 
A Class Utas október 12-én hétfőn reggel debütál a Class FM Facebook oldalán, az első adásban a Wellhello lesz Garami Gábor vendége.

(RADIOSITE.HU)