ImageAz elmúlt egy hónapban több pozitív változás történt a 90.9 Jazzy életében, hiszen szeptember elején öt új mûsor indult a rádióban egészség, sport, utazás, gasztronómia és belsõépítészet-lakberendezés témakörben.
 
 
 

Dr. Jazzy
A 90.9 Jazzy egészségmegõrzõ magazinja, wellnessrõl, fogyókúráról, tisztító kúrákról, masszázsokról, étrendrõl, távol-keleti országok orvoslásáról, mozgásról. Aktív és passzív pihenés. Menedzser betegségek elkerülése, stressz mentes mindennapok. A Dr. Jazzy kedd esténként tíz órától tizenegy óráig hallható, a mûsorvezetõ H. Varga Mariann.

Jazzy Sport
Sportmagazin egy kicsit másképp, hiszen ebben a mûsorban a prémium sportok, vagyis a golf, a vitorlázás, a tenisz, a forma-1, és a vízilabda kerül kicsit elõtérbe. A Jazzy Sport csütörtök esténként tíz órától tizenegy óráig jelentkezik, a házigazda Marosvölgyi György.

JazzPedíció

Mûsor az utazásról szerda esténként tíz órától tizenegy óráig Gyulai Vikivel. A téma: Hova érdemes? Miért érdemes? Mikor érdemes? Mire figyeljünk? Mi mennyibe kerül? Kultúrák, épületek, látnivalók.

JazzTaurant
Gasztronómiai és ajánló mûsor vasárnap esténként tíz órától tizenegy óráig. A JazzTaurantban hétrõl-hétre különbözõ országok étkezési szokásait, gasztronómiai kultúráját mutatják be, de hallhatnak rövid recepteket az aktuális ország ételeibõl is.
Fontos információk ételekrõl, italokról, mindenrõl, ami a turista könyvekbõl kimaradt Fidel Gasztróval.

JazzTétika

Hétfõ esténként tíz órától tizenegy óráig belsõépítészet, lakberendezés, design a Jazzyben. Hogy honnan ered az építészeti kultúra, s merre tart. A különbözõ stílusok eredetérõl, népek, korok egyedi építészetérõl hallhatnak érdekes információkat Hervé – Lóránth Ervintõl, aki praktikus ötletekkel, s megoldásokkal is segíti saját otthonunk javítását.

Megújult a 90.9 Jazzy weblapja is, amely mostanra érte el végleges formáját. Az új oldal korszerûbb, sokkal több szolgáltatással bír mint az elõzõ verzió, a linkre kattintva Ön is meglátogathatja.

 
 
(forrás: Zene.hu)