Rákóczi Feri, Garami Gábor és Kiss Orsi beavatnak a rádió kulisszatitkaiba. 

Az elmúlt öt év alatt a mindennapok állandó részévé vált a Class FM, mégis vannak olyan titkok, amelyeket csak a munkatársak ismerhetnek a rádióban folyó munkáról. Milyen varázsigével működik a kávéfőző? Milyen ruhában (vagy ruha nélkül) ülnek a műsorvezetők a mikrofon mögött? Milyen slágereket hallgatnak maximum hangerőn? Rákóczi Feri, Garami Gábor és Kiss Orsi a rádió ötödik születésnapja alkalmából kulisszatitkokba avatnak be.
 
A Morning Show csapata minden reggel jó hangulatban készül az adásra, többen közülük kávét kortyolgatva. „A kávéfőzőnek, mint minden háztartásban, itt is lelke van, senki sem tudja ezt olyan jól, mint a reggeli adás vágó asszisztense, aki minden reggel pontban háromnegyed 6-kor lelkes szavakat intéz a kávéfőző géphez, mivel meggyőződése, hogy kizárólag ezzel a módszerrel lehet működésre bírni. Akár így van, akár nem, ez már sosem fog kiderülni, a kedves asszisztensünk ugyanis egyetlen alkalmat sem mulaszt el a kávéfőző lelkének megenyhítésére” – árulta el Rákóczi Feri.

 
A Class FM műsorvezetői maguk is hatalmas zenerajongók, maximum hangerőn hallgatják kedvenc dalaikat, sőt egy-egy slágert hallva táncra is perdülnek a stúdióban. „Minden műsorvezetővel előfordul, hogy a szokásosnál is jobban felhangosítja kedvenc slágereit, mindenki más zenei stílust kedvel, és más dalokat hallgat teljes hangerőn: Abaházi Csaba Robbie Williamset, Vágó Piros John Newmant, én pedig Bruno Marsot bömböltetem, Fatima Ragyog a szívem című slágerét pedig rendszeresen vele éneklem. Gyakran akkora hangerővel hallgatjuk kedvenceinket, hogy a szomszédos irodában dolgozó kollégák átjönnek, hogy velünk mulassanak” – mesélte Garami Gábor, aki azt is elárulta, hogy általában cipő nélkül vezet műsort, nyáron mezítláb, télen zokniban ül a mikrofon előtt.

 
Ennek éppen az ellenkezője mondható el Kiss Orsiról, aki minden reggel legalább három pár cipővel indul el otthonról. „Óriási cipőrajongó vagyok, az is előfordul, hogy minden napszakban más-más lábbeli van rajtam. Sokat nevetünk is rajta a lányokkal, különösen akkor, amikor Argyelán Krisztát helyettesítve már hajnali hat órakor tip-top módon: csinos ruhába öltözve, sminkkel és tökéletes frizurával jelenek meg a rádióban” – mondta Orsi. „Kevesen tudják rólam, hogy ha a kedvenc dalom megy a rádióban, akár adás közben is táncra perdülök, ennek következtében pedig gyakran állva konferálom fel a következő zeneszámot, akárcsak kolléganőm, Vágó Piros” – tette hozzá a műsorvezető.

(RADIOSITE.HU)