ImageRadetzky Andrást újraválasztotta elnökének a Helyi Rádiók Országos Egyesülete pénteken, Balatonalmádiban.
 
 
 
 

A régi-új elnök munkáját 2 korábbi és 3 új elnökségi tag segíti majd. Radetzky András, a Fehérvár Rádió tulajdonos, ügyvezetõje Pálfalvi Gábor, a Rádió Szombathely tulajdonos, ügyvezetõje, Puskásné Török Éva, az Új Juventus Miskolc ügyvezetõje, Égetõ Gyula,a Rádió 7 ügyvezetõje valamint Tóth Géza,a Rádió 88 tulajdonos, ügyvezetõje és Bozsó István, a Rádió Aktív Szolnok tulajdonos, ügyvezetõje alkotja mostantól 3 éven keresztül a rádiós szakma legnagyobb, hazai szerveztének elnökségét.. Mindannyian vezetõ helyi rádiók elsõ emberei.
 
Radetzky András az elmúlt három év eseményeit összefoglalva kiemelte a piacon elért eredményeik közül a helyi rádiós piac stabilitását, a reklámbevételek növekedését és az egyre szélesebb körû társadalmi elfogadottságot. Az elnök a jövõre nézve az egyik legfontosabb feladatának tekinti az egységes kommunikáció továbbfejlesztését illetve, hogy kihasználják az országos rádiós piac instabil helyzetébõl kínálkozó lehetõségeket. Az elnökségi tagok beszédeikben a pályázati lehetõségek széles körû kiaknázását és a reklám piacon kialakult ûr betöltését emelték ki. Többször esett szó a helyi rádiók hallgatottságát mutató közvélemény kutatásokról is, amelyek egyre jobban a helyi adók malmára hajtják a vizet. Az utóbbi években minden eddiginél nagyobb sikere van a kisebb rádióknak. Egyre nagyobb vásárló,- és egyre erõteljesebb véleményformáló erõt képviselnek.
 
A kétszáznál is több helyi rádió jelentõs részét tömörítõ szervezet bizalommal vág neki a rádiós piac átrendezõdésének, mert mint azt Radetzky András elmondta – rendelkeznek valamennyi olyan eszközzel és lehetõséggel, amelyeket hasznosítva a eddigi 3 milliárd forintos helyi rádiós reklámpiacot tovább tudják majd növelni.
 
 
(forrás: HEROE)