ImageZizi közelmúlbeli visszatérése után újabb nagy nevek csatlakoztak a Roxy rádióhoz. DJ Tiesto és Jován személyében ezúttal a zenei stáb erõsödött elismert lemezlovasokkal.

Napjaink talán legnépszerûbb DJ-jének, Tiestonak, illetve a hazai elektronikus zene egyik jeles képviselõjének, DJ Jovánnak a leigazolását tudhatja magáénak a Roxy rádió.  A dallamos clubzenéivel népszerûvé vált holland DJ ugyanis október 26-tól minden pénteken jelentkezik Európa legjobb dance-trance slágereivel. Elõbb délután 4-tõl 5-ig a rajongóknak, este 9-tõl 10-ig pedig a bulizni indulókat hozza partyhangulatba. 

A lemezlovasnak azonban egy új oldalát is megismerhetik a hazai rajongók, hiszen mûsorvezetõként is bemutatkozik a a fiatalok körében igen népszerû rádióállomáson. Az esti mix után egy órán keresztül hallható mûsora, a Tiesto's Club Life.

Ugyanakkor Tiesto mellett a Roxy DJ tagjaként zenél a továbbiakban Jován is, aki korábban már dolgozott a rádiónál. A régi-új DJ mixei szombatonként délután 4-tõl 5-ig, és este 9-tõl 10-ig hallhatók.

(Radioweb összeállítás)