Már Kazincbarcikán és Ózdon is szólnak. 

Miskolc után már Kazincbarcikán és Ózdon is hallgatható Borsod-Abaúj-Zemplén megye legújabb és legnagyobb kereskedelmi rádiója. A sikert sikerre halmozó, egyre népszerűbb Rádió M október 15-én ünnepli egyéves születésnapját – a terjeszkedésben pedig nem áll le! 

Július 24-én Kazincbarcikán a 95.9-en, és augusztus 7-én Ózdon a 99.5-ön is megszólalt Miskolc egyetlen kereskedelmi rádiója, a Rádió M, mely eddig csak a megyeszékhely körzetében, a 101.6 MHz-es frekvencián és az interneten volt elérhető. A lendületes, fiatalos, 2000 utáni zenéket játszó rádiót ennek köszönhetően már a Felvidéktől Hajdú-Bihar megye északi részéig lehet hallgatni, ezáltal több, mint félmillió hallgatót érnek el egyszerre.

A Rádió M továbbra is miskolci központtal üzemel, Ózdon és Kazincbarcikán nem épülnek új stúdiók. A vételkörzet-bővítés az eddig jól megszokott műsorstruktúrában nem okozott jelentős változásokat, hiszen a Rádió M eddig is a megye legnagyobb rádiójaként üzemelt. Mint portálunkhoz eljuttatott közleményük fogalmaz, a megyében élőket leginkább érdeklő helyi információkra, hírekre az elmúlt hónapokban is nagy hangsúlyt fektettek, ez a jövőben is folytatódni fog.

A Rádió M szerint az indulás óta eltelt hónapok bebizonyították azt, hogy Miskolcnak és a megyének is szüksége van egy valóban helyi adóra: a hallgatók és a partnerek napról-napra gyarapodó száma jelzi, hogy a Rádió M sikerre van ítélve. A rádió tervei között szerepel, hogy közeljövőben további frekvenciákon is hallgatható legyen.

A Rádió M október 15-én ünnepli majd egyéves születésnapját: „a jeles napot közösen szeretnénk megünnepelni a miskolciakkal, a kazincbarcikaiakkal, és az ózdiakkal is, csakúgy, mint a megye összes kisebb-nagyobb településén élőkkel” – fogalmaz a közlemény.

(RADIOSITE.HU)