Hamarosan megújul a Music Fm reggeli műsora. Frissítve!

Közös megegyezéssel távozik a 89.5 Music Fm reggeli műsorából Pordán Petra. A csatornánál igérik: Bochkor Gábor és István Dániel összeszokott párosa hamarosan újra kiegészül.
Rövid ideig két műsorvezetővel hallható a 89.5 Music Fm reggeli műsora, az Önindító. „Petra egy zenei tévécsatornától kapott állásajánlatot, ami nem összeegyeztethető rádiós munkájával” – adott magyarázatot Kiss Anikó, a rádió vezérigazgatója a műsorvezető távozására, „így közös megegyezéssel elválnak útjaink.”
A vezérigazgató elmondta, a változtatás kényszere hirtelen érte őket, de nem váratlanul. „Januárban egy átfogó brandkutatást készíttettünk, mely egyebek mellett kitért a rádiós piaci szereplők ismertségének és kedveltségének mérésére is, és az eredmények bizonyos esetekben felvetették a megújulás igényét” – mondta a csatorna vezetője, aki szerint az Önindító rövidesen kiegészül, és biztos benne, hogy a hallgatók addig is teljes értékű műsort kapnak majd.
„Mi több, az új műsorvezető érkeztéig is tervezünk a műsorban frissítéseket, meglepetéseket és addig sem marad az Önindító női hang nélkül” – árulta el Kiss Anikó.

Frissítés: Változik a Délutáni Road Show is

Távozik a Korrektúra-díjas délutáni műsor két műsorvezetője, Balogh Tamás és Horváth Szilárd is, akik szintén konkurens – rádiót is üzemeltető – cégcsoportoknál is dolgoztak a Music Fm mellett: Tematik Kábel – SportKlub, illetve TV2 – Tények.hu. Míg a Tematik Kábel tulajdonosáé a Sláger FM, a Tények.hu tulajdonosa, Andy Vajna a 96.4-en fog rádiózni.

A váratlan eset miatt a délutáni sávban egyelőre ismétlések mennek majd a 89.5 Music Fm-en, amíg keresi a csatorna vezetősége a műsor új hangjait.

(RADIOSITE.HU)