Teqball-oztak a Délutáni RoadShow-sok. 

Profi rádiósok és profi sportolók küzdöttek meg egymással a Telekom-Teqball, immár nemzetközi bajnokság döntőit megszakítva a Balaton Soundon.
 
Míg mások a felhők mögül újra kibukkanó napot élvezték a Balaton Soundon, a 89.5 Music Fm Délutáni RoadShow-jának két, mindenre elszánt műsorvezetője komoly sportbabérokra tört.
 
 
Horváth Szilárd és Balogh Tamás egy újsütetű, hazai fejlesztésű sportban, a Teqballban találtak méltó versenytársra. Ellenfelük ugyanis nem volt más, mint a korábban a világ legjobb kézilabdázójának megválasztott Görbicz Anita és párja, a Barcelonát is megjárt válogatott focista, Vincze Ottó.
A profi rádiósok vállalkozása így hirtelen kilátástalannak látszott, szerencséjükre azonban a speciális, ívelt asztalon, focilabdával játszandó sporttal a profi sportolók is a Soundon, a Telekom Szurkolói Arénában találkoztak először.
„Bár profi labdajátékosokkal álltunk szemben, felbátorított minket, hogy ők is annyit értenek a Teqballhoz, mint mi. Ez erőt adott és oroszlán módjára küzdöttünk” – mondta Horváth Szilárd, aki a verseny hevében még a csillogó üveggömböt idéző bukósisakjától sem vált meg. 
(RADIOSITE.HU)