A 89.5 Music Fm történetének legmeghatóbb adását követhették a hallgatók. 

Könnyeikkel küszködtek – élő adásban – a 89.5 Music Fm műsorvezetői, miközben az orvosok által már menthetetlennek ítélt, 3 éves Dominik kívánságait teljesítették.
Dominik egy három éves győri kisfiú. Kiújult agydaganata – az orvosok szerint – gyógyíthatatlan, 2-3 hónapot jósolnak neki. A kissrác szülei úgy döntöttek – ha nem is törődnek ebbe bele – Dominiknak igyekeznek a lehető legtöbb élményt megteremteni és ezért mindent megtesznek.
 
 
Ebben érkezett segítségükre a 89.5 Music Fm csapata. Horváth Szilárd, a Délutáni RoadShow műsorvezetője hallott a szomorú esetről és azonnal mozgósította kollégáit. A rádiósok azonnal szervezni kezdték Dominik nagy napját. A hallgatók élő adásban követhették, ahogy Cooky repülővel vitte magasba a kisfiút, aki később csilingelő villamost vezetett és a Katasztrófavédelemi Főigazgatóság segítségével egy szimulált tűznél „tűzoltó hőssé” is válhatott.
A Cartoon Network munkatársai pedig rajzfilmfigurákkal lepték meg a kis beteget.
Míg az apróság lelkesen vezette a villamost, oltotta a tüzet, s repült Cooky-val, a 89.5 Music Fm műsorvezetői a könnyeiket nyelve próbálták befejezni a műsort. De – a rádió történetében eddig példátlanul – zokogásba fulladt a búcsújuk…

(RADIOSITE.HU)