Újabb őrült vállalkozás, újabb különleges adás. 

Újabb őrült vállalkozás, újabb különleges adás: a Morning Show csapata ezúttal a Balaton vízéről köszöntötte milliós hallgatóságát. Balázsék két tucat kőkemény motoros, a Hooligans együttes és közel 100 hallgató kíséretében szálltak kompra ma reggel, hogy Siófokról Tihanyba hajózzanak. Rákóczi Feri néhány taktus erejéig csatlakozott a kompon koncertező rockbandához – a Class FM csapata őrületes bulit varázsolt hajnalban a Balaton közepére.
 
Az igazi motorosok már a vízen járnak – hirdette meg a Class FM piacvezető reggeli műsora és valóban: 25 vad motoros szállt fel arra a kompra, amely hajnalban hagyta el Siófok kikötőjét. Tihanyba indultak, onnan pedig Alsóörsre. Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani mellett ott voltak a fedélzeten a Hooligans együttes tagjai, valamint a Morning Show szerencsés hallgatói is. A Class FM stábja az ország egyetlen konténer stúdióját is bevetette az egyedülálló bejelentkezés során.
 
 
 
„Ilyet még soha nem csináltunk, de mindig az a cél, hogy olyan dolgot műveljünk élő adásban, amire még soha nem volt példa” – mondta Rákóczi Feri. A nagy trió szó szerint legnagyobb tagja együtt tépte a húrokat a Hooligans csapatával, akik most először adtak koncertet egy hajó fedélzetén. Körülbelül százan buliztak velünk a júniusi reggelen. „Emeltem a produkció fényét a saját szereplésemmel. A fiúk bevettek a bandába, igaz, nem is volt más lehetőségük, mert megfenyegettük őket: ellenkező esetben bedobjuk Tóth Tibit a vízbe” – mondta nevetve Feri.
 
Horgonyzás után a népes csapat közúton folytatta útját egészen a Harley Fesztivál területéig. A Morning Show sztárjai jelentkeztek már élőben repülőgép szárnyához kötve, a Paksi Atomerőmű szigorúan elzárt területeiről, száguldó kamion platójáról, ezúttal pedig kipróbálták a tömeges kompozást is, rock koncerttel kísérve. A Class FM reggeli műsorának országjárása folytatódik, Balázs, Feri és Jani holnap a Sárvári fürdőből jelentkeznek.

(RADIOSITE.HU)