Újra friss mûsorokkal jelentkezik a Berzsenyi Rádió minden kedden, szerdán és csütörtökön 16 és 19 óra között.
 

Szombathely egyetlen kisközösségi rádiójának hullámhosszán, a 98.8 MHz-en a hallgató is hallható, a stáb ugyanis a kezdetektõl törekedett arra, hogy a rádiózás iránt érdeklõdõ diákokat megtanítsák a szakma fortélyaira, így azok megtapasztalhassák a mûsorkészítés örömét és az önkéntes munka felelõsségét.
Velics Gabriella, a rádió fõszerkesztõje elmondta, idén számos új mûsor szerepel a programok között. Keddenként jelentkezik például a Betekintõ, ami a fõiskola egy-egy szakát mutatja be a vezetõtanárok segítségével, a Lassan a testtel pedig a sporttal, az egészséggel és az életmóddal kapcsolatos témákat fejtegeti.
A Wurlitzer címû mûsorban a jövõben a rádió képeslapján lehet zeneszámokat kérni. A csütörtök szinte teljes egészében az újdonságoké, ezért érdemes figyelemmel kísérni az A-épület bejáratával szemben található információs táblát, illetve a faliújságokat. Ezentúl minden nap 9 órakor online megismétlik az elõzõ napi adást.
A mûsorokat a Berzsenyi Dániel Fõiskola diákjai elsõsorban hallgatótársaiknak készítik – olyannyira eredményesen, hogy a közelmúltban a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete dobogós helyezéssel jutalmazta a Hangjáték címû mûsort.
A rádió honlapján (www.berzsenyiradio.hu) további részleteket lehet megtudni a mûsorokról, azok készítõirõl, illetve meghallgatható az adás és letölthetõk a mûsorok.

 
 

(forrás: edupress.hu)