Különleges adást követhettek a ClassFM hallgatói. A műszaki bravúrt az Event-Audio-nak köszönhetik.

A hazai rádiózás történetében egyedülálló adást követhettek a ClassFM hallgatói június 8-a és 11-e között. A vezető kereskedelmi rádió reggeli ébresztőműsora illetve kívánságműsora egy konténer-stúdióból szólt egy különleges járműszerelvény fedélzetéről, amely mindeközben az M7-esen és a 71-es úton falta a kilométereket.

A rendhagyó konvoj előbb az alsóörsi Harley-fesztiválon állt meg, majd érintett több, Balaton-parti települést is. Mozgó járműből ilyen hosszú távon sosem volt még folyamatos, élő közvetítés egyetlen rádióban sem idehaza.

A példa nélkül álló műszaki bravúrt az Event-Audio Kft. stábja tervezte meg és vezényelte le. Maga a konténer-stúdió is egyedi tervezés, nemhogy Magyarországon, hanem Közép-Európában sem alkottak még ilyen önellátó, mobil adáslebonyolításra alkalmas eszközrendszert, amely bárhol és bármikor bevethető. Az Event-Audio Kft. a ClassFM stratégiai partnere, a többi között meghatározó szerepet vállal a kitelepülések, rendezvények, így például az idei ClassNYÁR megvalósításában.

Ennek részeként 100 m2-es fedett színpadot, professzionális hang- és fénytechnikát, LED-kijelzőt telepítenek a helyszínekre, ahol Magyarország legnépszerűbb fellépői szórakoztatják majd a közönséget az ingyenes programon.

(RADIOSITE.HU)