Az első szakmai nap február 12-én lesz, Bolla Zsolttal. 

A rádió hazánkban továbbra is meghatározó médiatípus, tízből kilenc ember hallgatja kedvenc rádióját valamilyen rendszerességgel. Az elmúlt 88 évben a rádiózás rengeteget változott hazánkban, de nem is kell ilyen messzire tekintenünk, elég az elmúlt 5-6 évet vizsgálni. Rádiók szűntek meg, alakultak át, illetve indult számos új csatorna is.
A HEROE (Helyi Rádiók Országos Egyesülete) kiemelt feladatának tekinti, hogy a helyi rádiós piac résztvevőinek folyamatosan képzést, iránymutatást biztosítson olyan ismert és elismert szakemberek részvételével akik jelentős tapasztalatot szereztek az elmúlt években. 
Az idei évtől a HEROE szakmai képzést biztosít a rádiós piac számára. A mindig más városban megszervezésre kerülő szakmai napokra elsősorban a médiatulajdonosokat várjuk, de bízunk abban, hogy a rádióban hirdető ügyfelek, reklámügynökségek is képviseltetik magukat a rendezvényeken, hiszen számukra is hasznos és informatív témákat dolgozunk majd fel.
Az első szakmai napra 2014. február 12-én, Kalocsán kerül sor és témája „A rádiózás alapjai, arculat és brand építés”. Az előadó: Bolla Zsolt a Danubius, Sláger és Juventus Rádióban is tapasztalatokat szerző és rádiós brand építő szakember lesz.
(RADIOSITE.HU)