ImageKijelenthetõ hogy a világháló rádiós piaca, minõségében és szolgáltatásaiban, stílusában, és kreativitásában, igazán sokszínû! Legyen blues, jazz, lounge vagy house, minden világrész, minden ország, felsorakoztat néhány száz vagy ezer stream szolgáltatót. Van aki, egy stílust játszik, van, aki egy zenei korszakot részesít elõnyben és van olyan is, aki távoli határértékek között megpróbál kiszolgálni több célcsoportot is.

A Quality Media Group online portfoliója tudatosan kialakított üzleti koncepcióra épül. Az igényes, minõségi életvitelt folytató, fiatal intellektuális célcsoport elérése áll a médiakoncepció középpontjában. A portfolió nem rég indult eleme a RADIOQUALITY– exkluzív webrádió. És hogy mit is jelent ez az exkluzív jelzõ? A rádió zenei arculata sajátos módon kialakított, mindenekelõtt, az említett célcsoport igényeivel harmonizálva a legnépszerûbb zenei trendeket mixeli. Az elmúlt kb. 30 esztendõ maradandó könnyûzenei zenei alkotásai mellett, a jelenkor, stílusukban kiemelkedõt alkotó elõadói állnak párban. Nem valószínû, hogy a FUN LOVIN CRIMINALS vagy MACY GRAY mindenkinek ismerõs, sõt KANYE WEST és 2PAC is vélhetõen megosztja a hallgatókat, az azonban biztos, hogy egy felcsendülõ BARRY WHITE vagy INXS, SIMPLY RED, mindenkiben elõcsalja a zenei kultúra iránti szimpátiát.

Az online zenei csatorna nemzetközi szinten is egyre népszerûbb. A hallgatottsági adatok emelkednek, a forgalmi forrás adatok pedig érdekes módon, világraszóló népszerûséget mutatnak. Japán és az Egyesült Államok a két szélsõérték, közte pedig további, 34 ország webrádiósai hallgatják napról napra a radioquality-t. Suriname vagy Szerbia, Kazakhstan vagy Svédország, a jó zenék mindenhol jól szólnak!

Az egyre szélesebb hazai hallgatótábor, az irodákban, üzletekben dolgozók, számítógépes munkát végzõk az igényes 6 mûsorsávba rendezett 24 órás zenei válogatáson kívül a rádió honlapján minden nap találhatnak friss információkat. A legfrissebb zenei híreket – ezeket sokszor Magyarországon elõször – a legújabb programajánlatokat és a tengerentúlon vagy Európában megjelenõ új albumokat is szkenneli a szerkesztõség, így az online rádiós tevékenység, igazi zenei portállá minõsül. Folyamatos technológiai, tartalmi és szolgáltatásfejlesztések és a nemzetközi piacon megvalósuló mûködés áll az új tervek között.

Addig is hallgasd online a RADIOQUALITY-t! 


(forrás: Quality Media)