ImageElindult a Juventus Rádió és az Aesthetica Orvosi Központ közös játéka, amelyben 20 szerencsés kiválasztott indul a fõdíjért, egy ingyenes plasztikai mûtétért. Az „ÁLMODD MEG ÖNMAGAD!” rádiós valóság-showban a jelentkezõk a rádióhallgatók szavazataiért versenyeznek az általuk oly régen kívánt szépészeti beavatkozásért.

 

A szépülés menete

A játékba 2008. január 4 – 13. között lehet jelentkezni a Juventus Rádió weboldalán (www.juventus.hu). A jelentkezõk közül az Aesthetica szakorvosi csapata 20 játékost választ ki, alkalmassági és orvosi állapotfelmérés alapján, akik a Juventus Rádió reggeli mûsorában mutatkoznak be párosával január 21. és február 2. között. A bemutatkozás igazából társmûsorvezetés Gaják Petrával és Somogyi Zoltánnal a Juventus Reggel két mûsorvezetõjével reggel 6-órától 10 óráig. Itt a játékosok majd arról vallanak, hogy miért döntenének a plasztikai mûtét mellett és miért érdemesek a hallgatók szavazataira. A rádióhallgatók SMS-ben és online a Juventus weboldalán minden nap szavazhatnak a bemutatkozókra, így alakul ki február 5-én a végeredmény, a gyõztest pedig február 6-án mutatja be Petra és Zoli.

 

A játék szabályai

1.      A 20 Játékos kiválasztására a kért mûtétre való alkalmassági- és orvosi állapotfelmérés alapján kerül sor.

2.      Az Játékos 18. életévét betöltött személy lehet.

3.      A bejutott 20 Játékos a Juventus Reggel élõ mûsorában mutatkozik be.

4.      A Játékba 20 Játékos jut be, aki közül csak egy nyer. A legtöbb szavazatot kapott Játékos nyeri meg a kívánt plasztikai mûtétet. Szavazni mindig csak az aznap Juventus Reggelben szereplõ 2 Játékosra lehet 06:00 – 00:00 óra között SMS-en vagy a www.juventus.hu oldalon. Egy telefonszámról egy Játékosra egy szavazatot lehet küldeni, de egy telefonszámról természetesen lehet több Játékosra is szavazni. Egy e-mail címrõl egy Játékosra egy szavazatot lehet küldeni, de egy e-mail címrõl természetesen lehet több Játékosra is szavazni.

5.      A nyertes Játékos kihirdetése 2008. február 5-én lesz a Juventus Reggel mûsorában. Amennyiben a nyertes nem vállalja a mûtétet, a Szervezõk fenntartják a jogot, hogy helyette a második helyen végzett Játékost hirdessék ki Nyertesnek.
 
 
 
(Radioweb összeállítás)