Lezajlott a HEROE 2. szakmai napja. Most az értékesítés volt a téma.

A HEROE kiemelt feladatának tekinti, hogy a helyi rádiós piac résztvevőinek folyamatosan képzést, iránymutatást biztosítson. A második szakmai napra 2014. május 30-án, Budaörsön került sor.
 
Az előadás témája az „Elad! Elad! Elad!” tematika köré épült. Door Tamás, a Juventus Rádió vezérigazgatója, a HEROE kommunikációért felelős elnökségi tagja mondta el tapasztalatait a megváltozott rádiós értékesítéssel kapcsolatban, illetve adott tippeket a közel 30 megjelent rádiós vezetőnek. Az előadáson két ismert és elismert vendégelőadó is részt vett. Kalácska Gábor, a Juventus Rádió programigazgatója a non-spot alapú értékesítésről, azaz a különböző promóciós lehetőségekről beszélt. Incze Kinga, a Mrs. White Media Consulting ügyvezetője pedig a lokális mérés hasznosságáról tartott előadást.
 
„Azok a rádiós kollégák, akik részt vettek a HEROE eddigi két előadásán, már hasznos és érdekes információkat kaphattak a rádió, mint termék felépítéséről, illetve az értékesítési csatornák kialakításáról és működtetéséről. Fontosnak tartom továbbra is, hogy közösen, kerekasztal szerűen szerveződjenek ezek a szakmai napok, ahol a vidéken rádiózó kollégák egy-egy ismert és elismert szakmai előadótól kaphatnak információkat, és egymással is meg tudják osztani gondolataikat. A következő rendezvényt kora ősszel Egerben tartjuk.” – mondta el Dr. Szilvay Balázs, az egyesület elnöke.

Az első szakmai napról itt olvashatnak.

(RADIOSITE.HU)