ImageJó ideje már, hogy a www.radioplusz.hu-ra navigáló internetezõ a zenei bõség örömeit élvezheti. Amellett ugyanis, hogy megtalálja az oldalon a Rádió Plusz élõ adását, másik nyolc internetes csatorna között is válogathat.

 

A tematikus zenei csatornák mûsorát ráadásul már internetkapcsolat nélkül is hallgathatják mindazok, akik számára a TvNetwork szolgáltatja a digitális kábeltelevíziós adást.

Internetes, tematikus zenei csatornákat a térségben elsõként a Rádió Plusz indított, és bár az ötletet azóta többen átvették, a legtöbb zenei stílus továbbra is itt hallható. A rádió élõ adása mellett dance, shake, 90-es évek, hazai, retro, rock és chill csatornákra kattinthat a zenerajongó. A pluszos tematikus család legújabb tagja a kiwi. Ezen bárki, bármikor kérheti kedvenc dalát. A zenetárban olyan gyöngyszemeket is találni, melyeket egyébként a kereskedelmi rádiók nem nagyon játszanak.

 Szintén friss hír, hogy a Rádió Plusz tematikus csatornái a TvNetwork digitális kábeltelevíziós rendszerén át is több tízezer háztartásba jutnak el, így egy új platformon is elérhetõvé válik a Rádió Plusz egyébként sem hétköznapi kínálata. A szolgáltatáshoz adott SetTopBox segítségével digitális minõségben hallgathatók az adások. A TvNetwork ráadásul teljes szolgáltatási területén elérhetõvé tette a Rádió Plusz internetes csatornáit, így azok elviszik a zenei sokszínûséget Szegeden és Szentesen kívül, Budapestre Törökbálintra, Budakeszire, Debrecenbe, Kecelre, Lakitelekre, Soltra, Szabadszállásra, Tiszaalpárra, Tiszakécskére, Tompára, valamint Kiskunhalasra és környékére. A rádiók digitális eléréséhez külön csomagra nem kell elõfizetni, így a bõvített kínálat valamennyi ügyfél számára ingyenes.

A Rádió Plusz tervei között szerepel további szolgáltatók bevonásával bõvíteni a szolgáltatás lefedettségét, melyet valamennyi partnerének ingyen biztosít.

(forrás: Rádió Plusz)