Szekeres Adrien a Hello Budapest! felbujtására firkálta össze a saját plakátját. 

Sokkoló látványban volt része szerda reggel a budapesti autósoknak: a Róbert Károly krt. és a Lehet út sarkán egy törékeny hölgy egyensúlyozott egy létrán állva, miközben lendületes betűkkel firkált össze egy óriásplakátot.
Persze nem “szimpla” graffitizés zajlott a csúcsforgalomban: Szekeres Adrien a Juventus 103.9 műsorvezetőinek felkérésére dedikálta saját – életnagyságúnál jóval nagyobb – arcképét.

 
Az énekesnő és férje tegnap reggel a Helló Budapest! vendégeként az erős nők mögött álló, biztos hátországot jelentő férfiakról beszélgetett Esperes Ákossal és Simori Renivel. Ákos lelkendezve mesélt az énekesnő közelgő koncertjét hirdető plakátról, amit úton a rádióba minden hajnalban megcsodál. 

Eszébe jutott, hogy valahogy egyedivé kellene varázsolni, ezért megkérte Adrient: dedikálja azt a Helló Budapest! hallgatóinak. A rádió raktárából előásták a leghosszabb létrát és kisétáltak a plakáthoz, ahol Adrien – a tűsarkútól és rövid szoknyájától nem zavartatva – a legfelső fokra állva felírta a fővárosi autósoknak címzett üzenetét.
Ezentúl tehát személyre szabott plakát mellett autóznak el a 13. kerületi autósok, egészen addig, míg egy elvakult Szekeres Adrien rajongó haza nem viszi a plakátot…
Az énekesnő csak annyit kért: egy hétig még tartsa vissza magát minden relikviára vágyó vájtfülű hallgató – november 19-én tartja ugyanis szimfonikus nagykoncertjét a díva a Művészetek Palotájában, a 25 éves Juventus Rádió támogatásával.
(RADIOSITE.HU)