Ismét a hazai rádiótörténet egyik legmeghatóbb pillanatát köszönhetjük az Önindítónak. 

Megható pillanat: a 89.5 Music Fm reggeli műsora élőben közvetítette, amint egy ifjú hölgy elárulta párjának, hogy gyermekük lesz. Százával érkeztek a gratuláló SMS-ek a rádióba.
Ismét a hazai rádiótörténet egyik legmeghatóbb pillanatát köszönhetjük az Önindítónak. István Dani, Pordán Petra és Bochkor Gábor alaposan megkönnyeztette a hallgatókat, amikor egy ifjú hölgyet kapcsoltak élő adásba, aki ott közölte élete párjával, hogy közös gyermeküket hordja szíve alatt.

„A neten egyre több videó terjed arról, hogyan regálnak a kispapák a hírre, hogy párjuk várandós. Mi rádiós eszközökkel igyekeztünk ezt bemutatni” – mondta Bochi, akinek felhívására jelentkezett a 24 éves Szabina, vállalva, hogy hallgatók százezrei előtt tudatja társával az örömhírt. „Kicsit izgultunk” – mesélte később nevetve Pordán Petra, „hisz’ a kispapa buszsofőr, nehogy sokkot kapjon a hír hallatán.”
Erről azonban szó sem volt, a kispapa rövid hallgatás után elérzékenyült hangon beszélgetett gyermeke anyjával, s eközben többszáz gratuláló SMS érkezett a hallgatóktól, akik bevallották, könnyet csalt szemükbe ez a ritka, rádiótörténeti pillanat.
(RADIOSITE.HU)