Mi mindenre jó a rádió! 

Erre nem számítottak, de megoldották: félelem és szörnyű kétségbeesés változtatta meg élő adásban a 89.5 Music Fm reggeli műsorának tervezett menetét. Egy, a bezártságtól rettenetesen félő hölgy végső kétségbeesésében fordult a rádió műsorvezetőihez, amikor beszorult házának liftjébe. Bochkorék azonnal segítettek.
Éva rettegve fél a bezártságtól, mint elmondta, különböző nyugtatókat szed, ha ilyen helyzetbe kerül. Most azonban semmi pirula nem volt nála, amikor beszorult a liftbe. Miután sikertelenül hívta sorra az ismerősöket, egy hirtelen ötlettől vezérelve fordult a Music Fm-hez: „titeket hallgattalak telefonon, és gondoltam küldök egy sms-t” – mesélte Éva. 

Természetesen azonnal érkezett a segélyhívás, és Bochkorék tudták, hogy el kell terelni a figyelmét azokról a gondolatokról, amik a pánikrohamot erősítik. „Nem akartuk elengedni Éva kezét, hogy ne pánikoljon be” – mesélte Bocsi, miért is kellett olyan sokáig telefonálni, ami miatt felborult a teljes adásmenet. Közben természetesen hívták a tűzoltóságot is, akik elképesztő gyorsasággal érkeztek, így hamarosan már a kiszabadult Évával tudtak a rádiósok beszélni. 
„A tűzoltók emeltek ki a liftből, annyira remegett a lábam, hogy nem tudtam kiszállni” – mesélte a szerencsétlenül járt asszony. „Nagyon kedves vagy, hogy próbáltad elterelni a figyelmem” – köszönte meg Bochkornak Éva, akiről kiderült, hogy azután kezdte el hallgatni a Music Fm-et, miután a Class FM eltűnt az éterből

Úgy tűnik, ez most egy súlyos pániktól mentette meg őt, Bochkor pedig már újabb megbízásokat is kapott sms-ben: „Bocsi, ha beindul a szülésem, felhívhatlak titeket? Jobbak vagytok, mint a xanax” – írta egy Music Fm hallgató.
(RADIOSITE.HU)