radio1ujA Rádió 1 bemutatja Magyarország ötszáz legkedveltebb dalát.

Péntek délben indul a Rádió 1 slágerlistája, a Top 500, amelyben a rádióhallgatók szavazhatták meg, melyik a kedvenc daluk az elmúlt évtizedekből. Több héten át, több ezer szavazat érkezett be smsben, telefonon, e-mailben vagy a Facebookon keresztül. Ezekből állt össze végül Magyarország legváltozatosabb ötszázas listája, amely ezen a hétvégén hallható a Rádió 1-en.

„Péntek déltől vasárnap este nyolcig lejátsszuk a hallgatók ötszáz kedvenc dalát. Hogy melyik dal lett a hazai közönség kedvence, vasárnap este kiderül.” – mondta el Bazsa Péter, a Rádió 1 zenei igazgatója. Hozzátette: „A kínálat nagyon színes, olyan előadók is megszólalnak majd, amelyeket még soha ezelőtt nem játszottunk, és olyan dalok is felbukkannak, amelyeket már régóta egyetlen rádióban sem lehet hallani.”

Igazi „szélsőségekre”, nagy meglepetésekre is számíthatnak a hallgatók péntek déltől, a zenei változatosság pedig garantált. Ezen a hétvégén nem lesz ismétlés, vasárnap este pedig kiderül, melyik dalra szavaztak a legtöbben, ki a hazai közönség abszolút kedvence.

(RADIOSITE.HU)