Világsztár zenekarral szervez exkluzív találkozót a csatorna. 

Első alkalommal ad koncertet hazánkban a világhírű OneRepublic. A coloradoi csapat ‘The Native Tour’ elnevezésű koncertkörútja eddig 169 teltházas fellépést számlált, június 7-én pedig végre a magyar rajongóknak is lehetősége lesz élőben látni, hallani a csapatot. A Class FM ez alkalommal is a lehető legközelebb hozza hallgatóihoz a koncertélményt: a rajongók páros koncert belépőt nyerhetnek, sőt, egy szerencsés pár Abaházi Csaba kíséretében, a színfalak mögött is találkozhat a sztárzenekarral.
 
A 2007 óta siker sikerre halmozó OneRepublic idén először Magyarországra is ellátogat, június 7-én lépnek fel a Budapest Arénában. A Grammy- díjra jelölt banda öt kontinens 169 városában adott már teltházas koncertet, így a hazai közönség is bombasztikus előadásra, felejthetetlen élményekre és tomboló tömegre számíthat. A nyári koncerten olyan örökzöld dalokat hallhatnak majd a rajongók élőben, mint az Apologize, a Good Life, az All The Right Moves, a Love Runs Out, az I Lived és 2013 listavezető slágere, a Counting Stars.
 
Érdemes most jól megjegyezni ezeket a dalokat, hiszen a Class Kívánságműsor szerencsés hallgatói ezen a héten minden órában nyerhetnek egy páros koncertjegyet Abaházi Csabától: nem kell mást tenni, mint minden nap 10 és 15 óra között fülelni, hogy mikor csendül fel a legnépszerűbb rádióban a OneRepublic. Ketten VIP ajándékkal is gazdagodhatnak: április 17-én a heti nyertesek közül Abaházi Csaba és Vágó Piros kisorsol majd egy párost, akik a koncert kezdete előtt személyesen is találkozhatnak és fotózkodhatnak a OneRepublic tagjaival! A színfalak mögé a kívánságműsor házigazdája, Abaházi Csaba kíséri majd el a szerencséseket.

 
„Már nagyon régóta nyomon követem, és szeretem a OneRepublic munkásságát: érdekes, hogy kezdetben inkább a lassú, melankolikus hangzásvilágot hozták az Apologize-zal és a Good Life-fal, most pedig olyan ütemes, pop rockos számokkal hódítanak mint a Counting Stars vagy a Love Runs Out, és mind a két stílus működik. Tetszik, hogy nagyon különleges, nem megszokott hangszereken adják elő dalaikat, mint a csörgődob, dzsembé, brácsa, marimba, vagy a cselló” – magyarázta Abaházi Csaba. „Emlékszem, amikor a Counting Stars kapcsán egymásra néztünk Pirossal és összebólintottunk, itt egy igazi pörgős sláger! Eddig amihez hozzányúltak, arannyá vált, igazi sikersztori az övék” – tette hozzá.
 
A népszerű műsorvezető nagyon várja a koncertet, és azt is elárulta, rendkívül izgatott a személyes találkozó miatt. „Számomra is meglepetés lesz a koncert minden részlete, a díszletek, a felállás a koreográfia, biztos vagyok benne, hogy látványos show-ra számíthatunk. A személyes találkozóra is nagyon készülök, óriási élmény és fantasztikus élmény lesz a szerencsés hallgatóknak és természetesen nekem is” – mondta a Class Kívánságműsor házigazdája. 
 
A 23 éves Pintér Dórának nagy álma vált valóra, amikor megtudta, ő az egyik nyertes, aki a koncerten már biztosan részt vehet. Elmondása szerint, ha őt sorsolnák ki Pirosék április 17-én, valószínűleg sokkos állapotba kerülne. „Régóta rajongója vagyok a OneRepublicnak, így fantasztikus lehetőség számomra, hogy láthatom a budapesti show-t, ami minden bizonnyal életem egyik legemlékezetesebb élménye lesz” – mesélte lelkesen a kecskeméti lány. „Ha ráadásul én lennék a szerencsés nyertes, aki élőben is találkozhat a srácokkal, biztos, hogy sokkot kapnék egy pillanatra az örömtől. A munkahelyemen hallgatom a Class FM-et, mindenki velem izgul, majd pénteken. Az biztos, hogy a rádióra és a telefonra leszek tapadva” – tette hozzá nevetve Dóra, aki az is elmondta, először nyert életében, pedig ha teheti, szinte mindegyik Class játékban részt vesz.
 
Érdemes tehát figyelni, hiszen a Class FM ismét megajándékozza hűséges hallgatóit, akik a OneRepublic budapesti bulijára juthatnak el – a legszerencsésebbek a koncertélmény felejthetetlen hangulata mellett ráadásul személyesen is találkozhatnak kedvenceikkel! 

(RADIOSITE.HU)